Abstinenser

Går det an å få flise-abstinenser tro? Høres ikke sånn ut når jeg ser på ordet, men allikevel så føles det litt sånn. Nå har vi ikke arbeidet på badet siden tirsdag og jeg vet at det ikke kommer til å skje noe i dag. Det føles ikke riktig.

Sånn måtte det jo bli når arbeidshverdagen kom tilbake igjen og det skjer noe flere kvelder i uka. Det skal litt til å da bruke hvert ledige øyeblikk der oppe, men det føles allikevel ikke greit at det har stått stille i så mange dager. Gleder meg til å komme i gang igjen i morgen. Se at veggene ikke lenger er så nakne og at flisene flyter ut over og dekker de. Nå som vi har passert halvveis så teller vi liksom nedover. For hver flis kommer målet enda nærmere.

Det skal bli så innmari godt å få dette badet ferdig! Etter 10 år var det jo veldig på tide å komme i gang, men da gemalen var ferdig med å bygge 2. etg var han så til de grader lei av bygging at han ikke har vært klar for å fortsette før nå de siste årene. Da var det en del andre ting som ble prioritert først (f.eks. garasje og uthus), men nå ble det endelig badet sin tur. N har mast om dette badet i så mange år at jeg ikke kan huske når hun begynte, men nå som hun er nesten 13 år er det jo veldig på tide at det omsider blir ferdig.
Men jeg gleder meg ikke bare fordi det har gått så mange år og fordi det er på tide at det blir ferdig. Jeg gleder meg også fordi jeg er nysgjerrig på hvordan det blir seende ut og fordi det blir spennende og rart å faktisk få dette badet som ble planlagt for mye lenger enn 10 år siden 🙂

Planleggingen av påbyggingen begynte allerede før jeg ble gravid med M. Huset vårt hadde da kun 1. etg og 3 soverom. Det hadde sikkert gått det også, men siden vi ikke kan ha kjeller på grunn av fjorden hadde vi heller ingen mulighet til å utvide plassen vår den veien. Først ønsket vi derfor å bygge på huset ut i gårdsplassen, men det ble vanskelig å gjennomføre plassmessig så etter en del fundering rundt dette kom T opp med den gode ideen å bygge oppover i stedet. Han tegnet det og vi søkte kommunen. Planene ble godkjent og første sommeren til N var vi klare til å sette i gang. Vi beholdt 1. etg fullt fungerende under byggeprosessen, så arbeidet kunne ta den tiden det måtte. Da frøkna var 2,5 år (tror jeg) fikk hun og M flytte inn i sine nye rom, men badet ble stående på vent. Resten av 2. etg ble tatt i bruk i løpet av kort tid, men bare ikke badet. Nå nærmer vi oss omsider målet, og det føles godt 😀
img_6616

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *