Julaften

Da har julen kommet til oss også og julefreden har senket seg. Nå glemmer vi flislegging av bad og andre sysler som skulle vært gjort for noen dager. Nå skal familie, koselig samvær og mat få stå i fokus 🙂

Onsdag pyntet vi huset til jul, og det er like koselig hvert år å finne frem den kjente pynten og å sette nissene på sine faste plasser. Vi er ikke av de mest “julete” familiene, men når eskene med julepynt kommer ned blir det jul her også selv om jeg ikke bytter ut alle gardiner og duker i hele huset 😉 img_6524

Juletreet vårt ble for en del år tilbake gjort allergivennlig, så nå går vi ikke ut i skogen eller på de tradisjonelle juletreutsalgene for å finne treet vårt. Nå går vi rett og slett på boden og henter det frem. Det monteres bit for bit, og grenene fordeles slik som vi selv ønsker det. Men pynten som kommer på treet har lange tradisjoner. Belysningen er god og gammel og glitteret er en blanding av nytt og gammelt. Julekulene varierer i alder fra 50 år til ganske nye.
img_6522

Stjerne på “halv tolv” og i meste laget av julepynt, men sånn blir det når ungene er sjefer for pyntingen og a mor ikke vet å begrense seg hun heller 😀

img_6523

Ønsker dere alle en super jul på alle måter uansett antall personer, valg av mat og mangel på snø.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *