Julemorgenmad

Jeg har en følelse av at mat er et gjengangstema hos meg, og dagens innlegg er ikke noe unntak. Vi har nemlig ei kantinedame som er rå på mat. Hun er opprinnelig dansk og hvert år steller hun i stand Julemorgenmad for alle ansatte. Det er ikke småtterier hun lager da. Det bugner med mat og vi spiser så vi nesten sprekker.

De siste årene har jeg pleid å hjelpe til med borddekking dagen i forrveien og som assistent på morgenen før frokosten. Så også i år. Torsdag ettermiddag dekket vi ferdig bordene. Birgith har styringen, så vi følger hennes planer, men hun er selvfølgelig åpen for innspill. img_6449img_6447

Fredag morgen var jeg på plass kvart på syv. Da gjorde vi ferdig det siste som mangler og setter frem maten slik at alt er klart til 07,30 når resten av kollegaene våre kommer for å kose seg i fellesskap.

Jeg lar bildene tale for seg. MASSE mat, og alt for liten mage 😀

img_6455 img_6456 img_6457 img_6458 img_6462img_6461 img_6464 img_6465 img_6466 img_6467img_6460

Til dessert var det mascarponekrem med friske bær, krumkaker og sandkaker.   img_6451

Helgen min har vært hektisk, så derfor har det vært veldig stille fra meg, men jeg skal forsøke å komme sterkere tilbake og fortelle hva jeg har brukt all tiden på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *