Hei

Beklager at det har vært så stille fra meg, men denne uka har gått i ett.

Tirsdag var jeg på Ikea med N og handlet en halv meter klesskap (Pax) med div innmat og kommode til frøkna. Til meg selv kjøpte jeg ei Lack hylle og div ting til huset som er “kjekke å ha”. Skal overta ei stor Lack hylle fra frøkna og kjøpte til ei smal ei (30cm) som jeg skal ha ved siden av for å få utnyttet plassen best mulig på roterommet mitt.
Det ble veldig mye styr for å få funnet frem de delene vi skulle ha, og ikke minst mye styr for å få plass til alt i bilen. Spesielt siden frøkna ikke hadde lyst til å gi slipp på forsetet sitt. Dermed måtte vi (jeg) bli kreativ for å få inn alt. Det er begrenset med plass i en Avensis selv om det er en stasjonsvogn vi snakker om. Hadde det ikke gått hadde frøkna vært nødt til å sette seg i baksetet, men med tiden til hjelp så ordnet det seg etter hvert. Men tiden gikk og det ble langt senere før vi var hjemme enn jeg hadde trodd. Klokka var ett da vi dro hjemmefra og nesten halv syv da vi kom hjem og da var vi utslitt begge to. Etter at vi hadde buksert det vi hadde handlet i hus var futten gått ut av oss. Vi satte på en film og gjorde ikke mer fornuftig den kvelden.

I går var det juletrefest for 7. klasse. Da var det bare så vidt jeg rakk hjemom og fikk ordnet kakene (alle tar med et fat med mat/ kake til felles bord) før vi måtte ut igjen. Fra seks til halv ni var vi på skolen, og da vi kom hjem igjen ventet nok en jobb på oss. T hadde nemlig vært på tur tidligere på dagen og hentet flis til veggene på badet. Dermed sto det ca 800 kg veggflis og ventet på oss, og det måtte i hus før vi kunne få satt bort tilhengeren.
Dermed bar T i fra hengeren og inn i gangen, og jeg bar fra gangen og opp på badet i 2. etg. Det var litt over 30 pakker som var 90cm lange (og veide ca 25 kg), og det var TUNGT å bære. Mens T frøs ute gikk det så svetten silte inne hos meg. Armene mine følts som om de var et par meter lange innen jeg var ferdig. MEN, nå er første ladning med flis i hus. Da gjenstår bare gulvflisene, og de er 60×60 så det blir sikkert skikkelig morsomme å bære på………..
Den tid den sorg.

I dag er T på konferanse og kommer ikke hjem før i morgen. Junior er på Grøtfest (juleball) på ungdomsskolen og skal hentes kl ti. Rakk faktisk å lage og spise middag før han ble levert til kl seks. Ikke dårlig det 😉 Håper han har en super kveld.

N har begynt å ommøblere på rommet sitt i kveld, så for en gangs skyld rydder hun og tørker støv helt frivillig. Det trengtes for å si det slik 😉 Vi har bært ut den hylla som jeg skal overta og flyttet kommoden. Da gjenstår det bare å montere den nye seksjonen av klesskapet og den nye kommoden. Men det kommer ikke til å skje i dag. Kanskje til helgen, men det avhenger av hva vi event. gjør på badet. Tror det er et par ting som må fikses på der før vi kan begynne med flisleggingen, men det har T styring på. Jeg blir håndlanger og skal bare henge med etter beste evne. Kjempegøy at vi er enda et skritt nærmere å bli ferdig med badet 🙂

Nå skal jeg fyre opp i peisen og krabbe opp i sofaen en times tid tenker jeg. Hodet har vært kranglete siden juletrefesten i går, så jeg synes jeg har fortjent en slækk time før prinsen skal hjem fra ballet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *