Mandag og Troika

Noen dager er det vanskelig å vite hva jeg skal skrive om. Har det egentlig skjedd noe som det er noe vits i å fortelle? Ville det vært like greit å hoppe over den dagen slik at jeg ikke fyller siden med tomprat?

Ja, noen dager er nok helt sikkert sånn. Men da jeg satt her i dag og lurte på nettopp disse spørsmålene tok jeg en kikk på statistikken for siden min. Det jeg ser er riktig nok ikke rekordtall i stil med de kjente bloggerne (ikke i nærheten en gang), men jeg ser at daglig antall lesere sakte men sikkert stiger. Og ikke bare stiger antall personer, men det kan tyde på at de som er inne her blir værende en god stund. De dumper ikke bare innom og hopper ut igjen. De kommer inn hit, og så sitter de tydeligvis og leser ikke bare dagens innlegg, de leser flere innlegg. Statistisk sett ser hver besøkende på 3 innlegg. Det forteller meg at noen leser langt flere innlegg, for jeg vet jo at mange er innom nesten hver dag og da blir det nok bare 1 (kanskje 2) innlegg på hver av de. Så derfor er det noen som leser ganske mange innlegg når de kommer på besøk hit. Det varmer, det kan jeg love dere 🙂

I dag har jeg hatt en helt normal ettermiddag. Jeg laget middag, vasket opp (i evigheter….) og var i grunn ganske tom for initiativ. Etter å ha surfet litt på nett hentet jeg ut formen jeg hadde i kjøleskapet. Den formen inneholdt grunnlaget for hjemmelaget Troika, og nå er innholdet delt opp i små firkanter og satt i fryseren.img_6422

Laget et brett med dette for et par uker siden også, men på en eller annen mystisk måte blir de liksom borte i fryseren. Det fulle brettet jeg hadde der har blitt redusert med minst 50%. Hm… Mon tro om jeg ikke har noen små mus som sniker en tur i fryseren litt for ofte. Hi, hi 😉 Jo, jeg har nok det. Er ikke i tvil i det hele tatt. Ikke noe krise, bare å lage et brett til slik som i dag og ikke la det gå for lang tid før jeg finner frem sjokoladesmelteren min og gjør de ferdige. Kjøpte meg en kjempesøt boks på Søstrene Grene forrige helg som jeg skal ha de i. Viser dere når jeg kommer i gang med sjokoladetrekking av konfekten 🙂

Håper dere har en flott kveld! I morgen skal jeg på Ikea med veslefrøkna 😀