Dag 2

Føler at jeg har spist meg gjennom de to siste dagene. Som jeg skrev i går var det små- og storspising gjennom dagen, og på kvelden fikk vi en 4 retters middag.

Først var det varmrøkt laks på en seng av salat, tomat og balsamicodressing.img_6356
Deretter var det sitronsorbetimg_6357
Så langtidsstekt svinestek med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og nydelig sausimg_6358
Og så ble det hele avsluttet med en fromage-kake og tilbehør.img_6360
Og en god kopp fruktte (eller to)img_6359

Da alt dette var nesten fortært (orket ikke alt) var klokka bare ni og jeg gikk på rommet for å se finalekampene i sjakk VM. Første runde var over og andre runde var i gang. Krøllet meg sammen på sengen, men magen hadde vært dårlig hele dagen og formen var ikke helt god, så da denne runden endte i remis gikk jeg på badet. La meg godt til rette for å se 3. runde og kunne fornøyd konstantere at Magnus vant denne. Jippi! Nå lå alt til rette for seier og siden jeg følte meg ganske trygg på at resultatet ville være endelig etter 4. runde bestemte jeg meg for å se den også. Måtte vite helt sikkert at det gikk veien.

Men så var det kroppen min som sviktet meg. Var som sakt ikke i form og kjente at jeg hadde feber også. Resultatet var at jeg sovnet og våknet først da seieren var et faktum. Følge meg en tanke snytt, men det var topp å kunne konstantere at Magnus nok en gang hadde bevist at han var kongen av sjakk. Fornøyd kunne jeg skru av tv`n og sove videre.

Var fortsatt ikke i form da jeg våket i dag, men tok febernedsettende sammen med frokosten og det gjorde susen. Fikk med meg resten av kurset og det var like bra som i går. Storkoser meg på disse turene. Masse god lærdom, godt selskap og en god følelse av å utvide horisonten min.img_6363
Hva synes dere om desserten min etter lunsj i dag. Synes selv at det var en morsom og passe ulogisk kombinasjon av matvarer 😀

Nå skal jeg snart ta kvelden. Håper at kroppen min er i bedre form i morgen og magen mer normal, for da er det julebord med jobben. Vel, jeg har tenkt til å kjøre selv så hvis jeg ikke orker en lang kveld kan jeg dra hjem når jeg vil. Kjennes som en god løsning 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *