Vinter på pause

Hvor ble det av vinteren? Tror noen har satt den på pause for en liten stund 😀

For et par uker siden lavet snøen ned, og for ei uke siden kom jeg meg ikke opp på veien pga isen på gårdsplassen og i nedkjøringen vår. Nå finnes det knapt snø igjen, og gårdsplassen er tilnærmet bar. Klager jeg? Nei, ikke i det hele tatt. Jeg er lykkelig over å slippe snø og is en stund til, men det er jo fasinerende hvordan naturen styrer på og hvor fort vi går fra høst til full vinter tilbake til høst igjen.

I går gjorde N og jeg et skikkelig godt stykke arbeide, og det før kl tolv på dagen. Rett over halv ti fikk vi nemlig levert 2 store paller med ved, og innen klokken var tolv hadde vi fått enda 2 paller til, og fått alt i hus. img_6331

På bildet er vi halvveis. Fikk en halvtimes venting før andre halvdel av veden kom 🙂img_6328

Så var all veden i hus og vi er klare for mer fyring. Det ville være feil å si at vi er klare for vinteren, for N er alene om å være klar for den. Hun er veldig glad i vinter, i motsetning til oss andre 🙂 Men klare for 3-4 måneder med fyring er vi. img_6329

Slik ser hagen ut nå. Ikke stort snø å spore her.

I dag skal vi få besøk av foreldrene mine. De kommer om snaut 2 timer og det blir kjempekos. Slang sammen deig til eltefrie rundstykker i går kveld, og nå står de i ovnen. God  servere til lunsj 😉IMG_5458 IMG_5457

Har planer om å bake litt i dag også, men det kan jeg jo gjøre selv om vi har besøk. Gutta kan skravle om sitt og mamma kan være kjøkkenskriver mens jeg baker. Hvis det blir vellykket skal jeg gi dere oppskrift på knallgode muffens/cupcakes i morgen. Søtpotetmuffens 😀

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *