Galskap

Galskap finnes i mange former. Noen er ikke bra i det hele tatt, mens andre varianter bare er skikkelig ufornuftige.

Jeg testet en ufornuftig variant i går kveld, og langt inn i natten. Som jeg har nevnt før har vi blitt bitt sjakk-feberen vi også. Gårsdagens parti var så spennende at vi liksom ikke hadde lyst til å legge oss når vi burde. Da klokka nærmet seg tolv tok jeg en pause fra tv`n og taslet inn hit på dataen. Black Friday tilbudene begynte jo fra midnatt og jeg ville forsøke gjøre et kupp. Nå viste det seg at det kuppet jeg håpet å slå til på selvfølgelig ikke var så lett tilgjengelig som det var gitt inntrykk av, så jeg måtte velge en annen tilbyder. Men det ble fortsatt en gunstig deal.

Da dette var unnagjort gikk turen tilbake til tv`n igjen. Og der ble vi…… i flere timer…. Det ble jo etter hvert klart at Carlsen etter alle solemerker kom til å vinne og det måtte vi jo få med oss. Det var bare det at sjakk fortsatt er skikkelig sakte-tv, og da gikk tiden. Halv tre var seieren omsider et faktum. Da var vi raskt i seng, men det forandret jo ikke på det faktum at vi endte opp med 4 timer søvn i natt. Galskap!img_6319 img_6320

Neste galskap av den ufornuftige varianten ble ettertrykkelig gnidd inn da jeg skulle rydde i vinskapet og flytte godteriet over i det nye Cola-kjøleskapet på stua oppe. Jeg var jo klar over at vi har handlet mye mer enn vi er i stand til å spise på lange tider, men hvor vildt det var ble i sannhet dokumentert da jeg så haugen som lå foran meg på gulvet før jeg skulle fylle kjøleskapet.img_6322

Taxfrihandling og Harry-turer er kilden til alt for mye godteri. Nå synes jeg nok at det er et godt tegn at vi faktisk ikke har vært i stand til å konsumere alt dette snopet. Men at det er galskap å handle mer når vi har alt for mye som det er må jeg si meg helt enig i. Nå har vi hatt innkjøpsstopp på snop en god stund, og vi klarer nesten å overholde det. Det er minimalt som har kommet i hus den siste 1-2 mnd, men det er ikke lett å se på haugen med snop at det faktisk har blitt litt mindre. img_6323img_6325

Dette fullstappede kjøleskapet sier sitt. Ord er egentlig overflødige.
Grøss og gru. Glad jeg ikke skal spise det opp alene 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *