Hvilken dag er det i dag….

Denne uka har jeg surret skikkelig med dagene. I dag har jeg gått med følelsen av at det er torsdag hele dagen, men når jeg får tenkt meg om så er det visst onsdag. Vet ikke hva som er årsaken, men har i alle fall ikke klart å holde helt styr på dagene denne uka 🙂

Kan være at det er fordi jeg venter på Black Friday? Håper å kunne gjøre noen kupp på julegavefronten den dagen 🙂
For noen år tilbake hadde jeg som mål å være ferdig med julegavene innen utgangen av november, men nå er jeg lykkelig hvis jeg er ferdig 1-2 uker før jul. Ting forandrer seg kan du si. Men tradisjonen min med å ta en feriedag i begynnelsen av desember for å få gjort unna flest mulig julegaver holder jeg fast ved. I skrivende stund kom jeg på at jeg burde tatt denne fridagen på Black Friday, men det er nok for sent å få til dette i år. Kanskje til neste år?

img_6306
Onsdagsmorgen over åsen. Ganske fint i grunn 🙂

Denne uka forsøkte jeg meg på glattisen med bilen mandag morgen. Hadde ikke fått med meg at det var såpeglatt i hele gårdsplassen og opp til veien. Da jeg var på vei til bilen merket jeg jo at det var glatt, men trodde allikevel at jeg skulle klare å komme meg opp på hovedveien. Bilen er jo mye tyngre enn meg. Men den gang ei. Jeg kom halvveis, men ikke lenger. Ikke kom jeg meg tilbake heller, for bilen bare skled. Hjertet hamret i brystet og hodet arbeidet hektisk. Hva søren skulle jeg gjøre hvis jeg ikke fikk bilen til å stå stille???

Heldigvis gled den bare litt bakover før den var villig til å bli stående når jeg satte den i P (park). Det måtte jeg stabbe meg tilbake til huset og komme meg inn. Fikk byttet fottøy, hentet trillebår og spade og hentet sand. Så var det bare å begynne å jobbe seg mot bilen. Først passe med sand i gårdsplassen, og deretter oppover i bilveien. Passet på å legge godt med sand rundt bildekkene og arbeidet meg videre fra bilen og opp mot hovedveien.
Lang historie kort så fikk jeg etter hvert rygget bilen tilbake i gårdsplassen og kom meg opp på veien på neste forsøk. En drøy halvtime forsinket på jobb, svett og guffen, men det gikk bra. Prikken over I`en var selvfølgelig da jeg mistet fotfestet og gikk på baken i en vanndam da jeg bare skulle rydde vekk trillebåren og komme meg avgårde. Heldigvis var det ikke så mye vann, og heldigvis kom jeg meg ganske kjapt opp igjen. Fuktig på skinka, men det tørket heldigvis etter ganske kort tid. Burde selvfølgelig tatt meg tid til å skifte klær før jeg dro på jobb, men der og da var jeg så stresset at jeg ikke tenkte tanken før det var for sent. Men det gikk da det også 😀

Da får dere nyte resten av kvelden, og så skal jeg gjøre det samme!