Familiekos og egentid

Tirsdagen er på hell allerede og her sitter jeg. Alt for lenge siden sist, men noen dager spiser opp tiden din og blir bare borte uten at du har gjort halvparten av det du trodde at du skulle gjøre. Sånn er det bare 🙂

Lørdagen som gikk var også en begivenhetsrik dag. Jeg begynte dagen med en handletur med frøkna, for hun trengte ny vinterjakke. Fant en ordentlig fin parkas på Cubus. Jeg fikk gehør for fargevalg og hun var kjempefornøyd med resultatet. Så bra som det bare kan bli det.
Da vi kom hjem igjen satte vi i gang med gresskar suppe-saken. Resultatet ble nok ikke helt som vi trodde, men jeg ser ikke bort i fra at vi kan komme til å prøve igjen. Vil nok velge å gjøre en ganske annen vri på den da, men det er jo lov. Morsomt å eksperimentere på kjøkkenet.

Halv tre kom T hjem igjen etter å ha vært borte nesten en uke sammenhengende. Hadde ikke regnet med at han skulle være hjemme fult så tidlig, så det var toppers. Vi skulle nemlig avgårde igjen i dobbelt 70 årslag til foreldrene mine og hadde ganske snaut med tid i utgangspunktet. Nå ble det mindre stress og det var godt. Vi var i bilen kl fire og var i Svelvik til ca kvart over fem. Fikk en snau halvtime i leiligheten til foreldrene mine sammen med søsteren min og familien før vi vendte nesen mot festen.

Kvelden ble kjempekoselig. Jeg fikk hilse på alle vennene til foreldrene mine, og det var leeeenge siden sist. Dette er jo mennesker jeg har kjent hele livet mitt og som har fulgt søsteren min og meg hele veien fra vugge til voksen. Fantastisk god stemning og fantastisk koselig kveld. Alt var som det skulle være. Bordene var delikat dekket med blomster i de nydeligste farger og det manglet ikke på hverken vått eller tørt. Storkoste meg fra start til slutt.

Neste dag ble vi med tilbake og ryddet i lokalene før vi vendte nesa hjemover igjen. Klokka var vel rundt fire da vi var hjemme, og allerede før klokka var seks hadde både T og jeg sovnet i hver vår stol og sofa. Heldigvis kom M ned til oss i stua litt før klokka syv og vekket oss. Han skulle til Kongsberg neste morgen for å besøke den videregående skolen der sammen med en klassekamerat og hadde spørsmål vedr kjøring. Jeg var så omtåket og fortumlet at det ikke kom stort fornuftig ut av meg de første 5-10 minuttene. Hodet mitt trengte litt tid for å våkne og jeg hadde nesten følelsen av å være full. Siden jeg ikke var det så begynte hodet å virke etter hvert, og heldigvis er M en tålmodig fyr 🙂

Ettermiddagen i går gikk med til matlaging, middag og trening. Det ble i grunn langt mer “trening” enn jeg hadde planlagt, men sånn blir det gjerne når forrige ukes snø blir etterfulgt av denne ukens plussgrader. Takraset hadde gått av garasjetaket og gårdsplassen var en blanding av snø og sørpe. Alt i alt var det ikke så mye å lure på. Det var bare å ta snøskyffelen fatt da jeg kom hjem fra trening. Fikk hjelp av M også etter hvert, og i nesten halvannen time holdt jeg på der ute. Var vel inne igjen ca halv ti. Men, det var verdt det. Hadde det blitt bløtere hadde vi ikke klart å komme oss ut av gårdsplassen pga den råtne snøen, og hadde det frosset på hadde vi ikke kommet oss noe sted pga issvullene. Heldigvis ble resultatet bra og belønningen er jo at vi slipper å krangle med hverken is eller sørpe den nærmeste tiden.

I kveld har jeg ikke gjort stort “fornuftig” i det hele tatt. Har kost meg med en romantisk og koselig (og litt kaotisk) film mens mann og barn er på skyttertrening og ballett. 2 deilige timer helt for meg selv er skikkelig luksus. På toppen av det hele fikk jeg en halvtimes massasje av støle skuldre (resultat av gårsdagens måking) da jeg kom hjem fra jobben i dag. Han er nå ganske gå god han kjæresten min 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *