På tide å gå i hi?

Mulig at jeg har nevnt det før, men jeg er ikke så glad i vinteren 😉
Da arbeidsplassen min ble totalrenovert innvendig for et drøyt år siden ble det satt inn vinduer i en vegg hvor det ikke hadde vært det tidligere. Hele den ene siden av bygningen var glatt betong, men så ble det satt inn vinduer i de to øverste etasjene. Det er tykke betongvegger fra før av, og vinduene som ble satt inn er også supertykke. Vi snakker skuddsikre glass og litt til tror jeg.

Da kulden satte inn i forrige uke ble plassen min merkbart kaldere. Det trekker skikkelig fra vinduene og jeg var ikke alene om å synes at det var fryktelig kaldt. På mandag målte en kollega av meg litt over 17 grader på den siden av pulten sin som vender mot vinduet. Det er helt klart alt for kaldt, så for å forsøke å gjøre noe med det fant jeg frem et ullteppe og la i vinduskarmen min. Det hjalp merkbart, men fortsatt er det for kaldt synes jeg. Men så er jeg jo da også veldig glad i å ha det varmt. img_6169

En kollega av meg synes nok at han hadde hørt litt for mye klaging på at det var for kaldt, for han foreslo at jeg kunne finne frem en av “Labb og Line” draktene til banken. Labb og Line er jo maskotene til SpareBank 1 og disse draktene er gode og varme, men i minste laget. De er nemlig i str Small, og det er ikke jeg 😉

I går formiddag lempet han en pose over til meg og sa at nå kunne jeg kle på meg og få varmen. Jeg så på stoffet i posen og forsto at her var det morsomheter på gang. I posen lå det nemlig en Onepiece i bamsedesign! Han gliste godt og jeg fikk latteranfall. Trodde han bare tullet og hadde tatt med utkledningsklær som var kjøpt til samboeren hans eller noe slikt. Men nei, drakten var kjøpt til meg og kollegaen min, så kunne vi bytte på å bruke den mente han lattermildt. Da burde vi i alle fall ikke fryse.

Jeg fant ut at jeg ikke kunne være dårligere enn at jeg faktisk tok på meg drakten, så jeg pakket den opp og hoppet inn i den.img_6178

Hvis du var i tvil så kan jeg bekrefte at jeg fikk varmen 🙂
Hadde på meg drakten til over lunsjen, men tok den av meg etterpå. Hadde en avtale halv ett og hadde ikke så lyst til å møte opp som bamse 😉

Da snøen begynte å lave ned på fredag må jeg innrømme at jeg kunne hatt lyst til å gå i hi for vinteren og våkne opp til våren, så kanskje jeg skulle beholde bjørnedrakten på og legge meg til å sove 😀

img_6179

PS.
Da vi la teppe i vinduet til kollegaen min også steg gradene til ca 21, så det hjelp veldig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *