Helgetur

img_6122I helgen har vi vært en tur til Kiel. Ungene har vær hos foreldrene mine i Svelvik og så har gemalen og jeg kost oss på tur. Det vil si, fredag kveld var det nok bare jeg som koste meg på fredag kveld, for han ble så sjøsyk at han lå og holdt seg fast i senga. Da jeg gikk til middag gjorde han et forsøk på å sette seg opp i senga, men måtte raskt legge seg igjen. Stakkars, det er ikke mye gøy å være så kvalm.  Heldigvis for meg var vi mange på tur sammen, så jeg ble ikke alene til middag. Vi var nemlig på tur med arbeidsgiveren til T.img_6104img_6098img_6099img_6101img_6103

Maten var kjempegod 🙂

Lørdag var i land i Kiel. Var en tur på Löwenbräu, gikk litt gatelangs og deretter inn på handlesenteret før vi gikk ombord igjen.
Denne kvelden var heldigvis T i god form, så han fikk glede av både maten, drikket og selskapet. Hadde en kjempekoselig kveld med nesten en time musikalsk underholdning før vi gikk til bords.img_6108img_6111

Nok en gang var maten førsteklasses og jeg har forelsket meg i disse vannkarafflene som de har på båten. Tøft og lekkert design som pynter opp bordet samtidig som de er praktiske og delikate. Hadde kjøpt de på flekken hvis jeg visste hvor de var å få tak i 🙂 img_6102

Lugaren vår var også topp, og spesielt likte jeg badet. Man forventer liksom ikke at et bad på lugaren skal være noe ekstra, men her synes jeg at de hadde laget en delikat løsning. Falt spesielt for flisene mellom speil og vask.img_6113img_6114

Gikk i land halv elleve i går og var hjemme igjen rett over kl tolv. Mamma og pappa var så snille at de kom opp til oss med ungene, så da laget vi pizza og koste oss til litt ut på kvelden. Vi er heldige som har så greie barnevakter!img_6116