Gode tilbud

Jeg har en stund forsøkt å få tak i nougat så jeg kan lage troika, men har ikke lykkes foreløpig. Innser at jeg nok må vente til nærmere jul når de tradisjonelle julevarene kommer i butikkene igjen. Merkelig at nougat skal være definert som julevare, for jeg ville tro at det er flere enn meg som gjerne skulle hatt tilgang til den resten av året også. Snåle greier…

Men kokesjokolade er også en nødvendighet når jeg lager konfekt. Spørs om jeg bør bruke litt lysere sjokolade også, men frem til nå har det gått mye i Dronning sjokolade. Når jeg først finner frem min kjære sjokoladesmelter og begynner med moroa går det ganske mye sjokolade til de forskjellige variantene. Da er det lurt å passe på når det er gode tilbud. Spar kjører masse 10,- tilbud denne uken, og da passet jeg på å sjekke om Dronningsjokolade var med denne gangen. Og det var det 🙂 Var derfor en tur innom Spar i går for å handle og kjøpte selvfølgelig med meg masse annet samtidig. Rart at det skal være så vanskelig å gå inn på butikken og bare kjøpe det man har bestemt seg for. Jeg kjøpte riktig nok 12 plater sjokolade, men i tillegg ble det med  småsjokolade, vaffelrøre, 6-2 og 1 ltr poser, gullfisk (kjeks), popcorn, melis, posesauser og diverse annet som er kjekt å ha, men som vi streng tatt ikke trengte. Boden min hvor jeg har tørrvarer blir ikke akkurat mindre full for å si det sånn 😉img_6076

Ettermiddagen i dag har jeg tilbrakt på sofaen. Hodet har vært lite morsomt å ha med å gjøre, så siden N ble med en venninne hjem og gemalen kjørte M på skyttertrening kunne jeg gjøre akkurat det jeg selv ville. Dermed flatet jeg ut på sofaen da gutta kjørte og satte på vekking kl syv. Sov i ca halvannen time, og det var godt. Hentet ungene og har gjort lite fornuftig etterpå. Deilig det.

Burde vært generelt flinkere til å ta hensyn til meg selv og å lytte til kroppen, men av og til glimter jeg til 😀

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *