Frisk dag

I dag har ungene og jeg vært ute og fått masse frisk luft. Da vi sto opp i dag kunne N fortelle at det hadde snødd bare noen kilometer fra der vi bor, men heldigvis ikke hos oss. Krysset fingrene for at det fortsatt skulle gå greit med sommerdekk, og det gjorde det. Noe annet hadde vel i grunn overrasket, men like fullt kan man ikke ta det som en selvfølge. Vurderer om jeg bør bytte dekk før jeg skal til Tønsberg til uken. Får ta en avgjørelse i morgen.

Hvert år arrangeres det løp på den lokale friidrettsarenaen vår, og i dag skulle årets arrangement gå av stabelen. Skoleungene på barneskolen løper 1,5 km og de eldre løper gjerne 5 km. De som deltar vel og merke. Større frafall der.
Det var oppvarming med Friskis & Svettis før skoleløpet og i år var det ekstra stas siden banken “min” hadde fått hit smøretraileren til skilandslaget.img_5984

3 av jentene fra F&S sto høyt der oppe på verandaen og det var lett å se de. Litt rart å se de der oppe sammen med Johaug og Sundby, men sånn er det bare.img_5987img_5989

De fikk med seg nesten alle på stadion tror jeg, og det var bare smil og latter å se. Dette er også et fast årlig innslag, så det hører med å bli med på oppvarmingen. Bevegelse, musikk og glede.

N løp med en klassevenninne og var lett gjenkjennelig i ny rosa treningsgenser. M løp 5 km i godt driv. Imponert over sprekingene mine.
Det var også mange som løp 10 km. Hele 800 deltakere var det faktisk på den distansen, og det er helt rått! Hadde et fint knippe kollegaer som løp der 🙂img_5998Kjempeflott tiltak å få alle skoleungene i aktivitet sammen. Det er kniving mellom de forskjellige skolene i kommunen om å stille med flest mulig unger, men den har ikke vår skole vunnet på mange år tror jeg. Skolen som vant i år vant også de to forrige årene, så med tre seiere på rad får de nå beholde pokalen. Vel fortjent 🙂

Nyt lørdagskvelden og hverandre 😀

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *