Litt fri

Da er høstferien over og jeg har følelsen av å ha hatt en del fri, selv om det bare var i 2 dager. Det kommer nok av at dagene var ganske “fulle” og at det har skjedd noe konkret begge dagene.

Onsdag var vi jo på kino og torsdag var det Sverige-tur som sto på programmet. Vi sto opp kl seks, og selv om det er et helt normalt tidspunkt å stå opp for mange så tror jeg ikke ungene har vært så tidlig oppe annet enn hvis vi har hatt et fly å rekke. Kunne ikke dy meg for å kommentere til M at neste skoleår kommer han til å stå opp på den tiden hver ukedag, for da går bussen til videregående kl 07,00. Tror han fikk litt å tenke på 😉img_5946img_5948

Dette stilige veggmaleriet er på havna i Drammen der jeg parkerte bilen min.

Var i Drammen 07,40 og møtte foreldrene mine. Ti minutter senere var vi på vei til Sandefjord alle 5 i bilen til mamma og pappa. Turen tok 50 min, så vi fikk god tid til å slappe av på havna før vi kjørte ombord. Slapp heldigvis ombord langt tidligere enn forventet, så vi satt nok over 45 minutter i kafeen og kikket ned på havneområdet før båten la fra land.

Vel fremme i Sverige gikk turen til Stene, Nordby og til slutt Norwegian Outlet. Handlet mer godteri enn planlagt og mer mat enn planlagt, men på Outlet`n handlet jeg bare det som var planen. M trengte nye olabukser, for de han fikk for snart et år siden har blitt høyvannsbukser. Rekker han til ankelen og det er i korteste laget synes jeg. Han er fortsatt like slank, bare høyere 😀 Det er kjekt å kunne handle Levis 501 til 665,- pr stk som er en del rimeligere enn butikk i utgangspunktet. Og når man får 3 for prisen av 2 blir det bare 443,- pr stk og det er enda bedre. Kjekt 🙂

Nå skal jeg plage dere med enda flere himmelbilder. Klokka var i syvtiden da vi kjørte hjemover etter å ha blitt sluppet av i Drammen. Har sett på Face og Instagram at det florerer med bilder av torsdagens solnedgang, men her kommer uansett noen til.img_5959img_5960img_5961

Lørdagen er godt i gang. M er på helgetur med en kompis og kommer hjem søndag ettermiddag/kveld en gang. N er på overnattingsbesøk hos ei venninne og kommer hjem senere i dag. Her har det vært lat morgen og vi har ikke gjort så mye fornuftig. Har snakket masse sammen og bare kost oss. Det er litt godt å kunne snakke sammenhengende lenge uten å bli avbrutt av unger. Nå sier jeg ikke at ungene er noe problem, bare at det er litt luksus å være litt alene av og til. Det er sunt for alle parter, store og små 🙂

Nyt helgen folkens!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *