Sesam, lukk deg opp!

Tirsdag kveld fikk en jeg litt fortvilet telefon fra N. Jeg satt midt i middagen sammen med alle jeg var på kurs med da jeg svarte på tlf. N hadde ikke funnet husnøkkelen sin på morgenen og hadde kommet frem til at hun nok ikke hadde hatt den siden hun dro på leirskole for halvannen uke siden. Nå håpet hun at hun kunne ha gitt den til meg og at den lå i vesken min. Siden jeg ikke hadde vesken tilgjengelig måtte vi avtale at jeg skulle sjekke når jeg kom opp på rommet igjen og sende henne en sms.

Da jeg var tilbake på rommet var selvfølgelig dette glemt, men hun ringte meg igjen litt over halv åtte neste morgen og spurte om jeg hadde funnet den. Tømte hele vesken, men nøkkelen var ikke der. Vi gikk igjennom alle mulige varianter på hvor nøkkelen kunne være, men kom ikke på noen steder hvor hun ikke allerede hadde lett. Måtte derfor bare avtale at jeg skulle hjelpe henne å lete når jeg kom hjem på kvelden.
Vel hjemme samme ettermiddag fortsatte letingen, men uansett hvilke lure ideer vi fikk så var ikke nøkkelen å finne. Det manglet ikke akkurat på kreativiteten for å si det slik, men uansett hva vi forsøkte var det uten hell.

Dette var 2. gangen på to år at frøkna mistet husnøkkelen sin, så nå var det 2 nøkler på avveie. Dermed føltes det ikke så greit lenger, og vi konkluderte med at vi burde bytte lås,.

Da jeg kom hjem fra jobb i går ble jeg møtt at to fornøyde glis på forsiden av huset. Der satt N og pappaen og bladde i bruksanvisning og så ordentlig lure ut. Da jeg kikket på døra forsto jeg hvorfor, for nå hadde vi fått ikke bare ny låsesylinder men hele enheten inkludert håndtaket var byttet ut.
I stede for nøkler er det nå kodelås!https://shop.textalk.se/shop/ws70/45470/art70/h9209/30739209-origpic-00843d.jpg?max-width=653&max-height=522&quality=92

Synes den er både tøff og stilig. I tillegg slipper vi å miste flere nøkler 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *