Dag mot kveld

Dagen går mot kveld og vi er fulltallige her hjemme igjen. Frøkna har kommer hjem fra leirskole og har hatt det helt topp.
Da jeg spurte om hun hadde savnet oss fikk jeg til svar: “Skal jeg være snill, eller ærlig?” Jeg svarte at jeg selvfølgelig ville at hun skulle være ærlig, og at jeg forsto at svaret hennes betød at hun ikke hadde savnet oss 🙂 Det er slik det skal være synes jeg. Det forteller meg at vi har gjort en god jobb med henne. Hun har evnen til å kose seg uten oss, og er selvstendig og fin. Det betyr jo ikke at hun ikke er glad i oss, for det vet jeg at hun er. Hun har hatt det superflott på leirskole og dagene har vært fylt med spennende og nye opplevelser. Kanskje litt lite søvn, men ikke problematisk lite. En god natt vil gjøre henne klar for morgendagen. De skal ha en rolig dag på skolen i morgen. Se på bilder og filmsnutter fra leirskolen og mimre sammen. Dette er jo en flott opplevelse som de deler, og da er det godt å kjenne på den gode følelsen i sammen.

Selv ble jeg fengslet at den flotte solnedgangen da jeg var på vei inn på roterommet mitt for å skrive nå nettopp. Nydelige farger som jeg bare måtte forsøke å fange og dele med dere. img_5767img_5768img_5771img_5774

Nyt kvelden og hverandre!img_5775

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *