Beis og mere beis

Ja, det er i grunn en grei oppsummering av uka frem til nå 😀
Nei da, det har skjedd litt mer enn det.

Mandagen begynte i grunn på søndag, for da pakket frøken N og jeg alt det hun trengte til ei uke på leirskole. Ei kort uke (4 dager) men like fult en super leirskoletur. Mandag morgen tok jeg med baggen hennes da jeg dro på jobb, og så tok hun skolebussen sammen med venninnene sine litt senere. Hun kom bort til meg da hun gikk av bussen, og så kjørte jeg henne og venninnene bort til bussen som skulle frakte alle 7. klassingene til Tjøme.img_5742

Det var en stor gjeng med yre og glade unger som gledet seg veldig. Har merket på frøkna mi at hun har tenkt masse på det som ventet hun også. Hun har vært ekstra hjelpsom og “til stede”, og jeg tror hun har hatt en god dose sommerfugler i magen 🙂
I morgen kommer de hjem igjen, og det blir gøy å høre om alt de har gjort. Har jo sett en del av det på bloggen som skolen alltid oppretter i forbindelse med leirskoleturene. Der blir det lagt ut bilder og filmsnutter, og det er ekstra kos når frøkna vår er med på det som legges ut. Det var slik for 2,5 år siden da M var på tur også, og på den måten føles ungene ikke så langt borte allikevel.

Selv har jeg brukt disse ledige ettermiddagene til å beise uthus. Det manglet siste strøket, så i går var jeg i gang igjen etter 2 ukers pause. Har rett og slett ikke hatt tid til å beise disse to siste ukene, for hver eneste ettermiddag og fridag har vært opptatt. Det er ikke bra med så tett program, men jeg satser på at det roer seg litt nå som skolen er godt i gang og alle oppstartmøter snart er unnagjort.img_5743

Hva synes dere om den fargerike tildekningen min? Fin ikke sant 🙂
Gadd ikke å finne frem presenning til å beskytte belegningssteinen, så i stede fant jeg frem et par ruller med bokpapir. Kjøpte jo 10 ruller til 1,-på Nille i år også siden jeg hadde glemt bort at jeg hadde plenty igjen fra i fjor, så da hadde jeg noen å ofre. Det var i gunn en veldig god ide synes jeg, for det fargela tilværelsen og gjorde jobben mer lystbetont.

img_5744img_5745

I dag/kveld har jeg gjort unna siste endeveggen (legg merke til den vakre malerhabitten min) og nå har jeg ikke tenkt til å beise uthus på de neste
10 årene. img_5750img_5754

På den annen side så gjenstår garasjen, men der er det så store vegger at noen krever fulle dager for å få de ferdige og andre krever lange kvelder og lyskastere. img_5755Det blir tidlig mørkt nå synes jeg, så da er lyskastere eneste løsningen for å få arbeidet ute. Skal bli veldig godt å bli ferdig med garasjen, men den helt store lettelsen ligger allikevel et veldig godt stykke unna. Neste år er det nemlig på tide å gå løs på 2. etg på huset…..
Vel, den tid den sorg 😉  Nå skal jeg bare nyte at uthuset i alle fall er ferdig 😀