Høytidelig lørdag

I dag er vi klare til å feire konfirmasjonen til nevøen min. Hos oss er det kun konfirmasjoner på våren, men i større kommuner som f.eks Bærum er det tydeligvis så mange konfirmanter at de deler de i to bolker. En på våren og en på høsten. I tillegg er det tre puljer både lørdag og søndag.  I dag er det altså A sin tur.img_5690

Sånn ellers så har gangsperren gitt seg. Merket i grunn stor bedring på torsdag og trappen som var en utfordring på onsdag (på Leangkollen) var mye greiere å gå neste dag. Undervisningen var også veldig interessant på torsdag, så jeg holdt meg våken uten problemer den dagen 😉

Har ikke så mye tid til å skrive i dag, men kommer sterkere tilbake. Frokost er på plass i magen og finstasen på. Er ikke så ofte jeg har anledning til å bruke bunaden min, så det er alltid gøy å ta den på 🙂img_5686

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *