Yes I am

Må fortelle dere om en morsom episode som skjedde til frokost på Leangkollen i dag tidlig. Jeg hadde lyst på noe søtt etter maten, men det var ikke noe spennende der så jeg bestemte meg for å ta en kjeks med litt god ost på i stede. Jeg kikket meg omkring, men så ikke osten. Tenkte at de kanskje hadde en egen osteanretning, men det hadde de ikke.

Mens jeg står der og ser meg omkring så jeg nok ganske rådvill ut, for den ene kelneren kom bort til meg. Han arbeidet i går også, så jeg hadde hørt at han ikke var norsk i utgangspunktet. Stusset derfor ikke da han kom bort til meg og spurte:
“Are you looking for something?” Automatisk svart jeg han tilbake “Yes, I am looking for the cheese” I samme øyeblikk ser jeg osten og svarer mens jeg peker på den “There it is!”
Han smiler og spør høflig” Yes. Is it your first time in Norway?” Hvorpå jeg lattermildt svarer “No, I`m Nowegian”

Snakk om å kjøre autopilot. Jeg tenkte ikke over at jeg hadde svart han på engelsk i utgangspunktet, men jeg lover at jeg lo godt av meg selv etterpå.

😀     😀     😀     😀     😀

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *