Nye utfordringer

I dag og i går er jeg på plass på Quality Hotel Leangkollen på Depotkurs. Er omsider i gang i ny stilling og skal forsøke å kvalifisere meg til jobben.IMG_5662

Starten av gårsdagen var nok litt langdryg, for mye av det som ble tatt opp da har jeg vært borti i jobben min som kunderådgiver og det var ikke så mye nytt. Så hadde vi en herlig lunsj og timen etter mat ble som den pleier. Kroppen bruker omtrent all energi på å bearbeide maten og hodet sliter med å følge med. Temaet var bra, men var flere ganger redd for at jeg skulle sovne. Håper at jeg klarte meg brukbart. Hadde pause en snau time etter lunsj også og etter det ble det lettere å følge med. Temaene ble av en mer utfordrende art og etter hvert ble det ganske interessant også. Det hjelper godt på våkenheten.

Det er fasinerende å høre på mennesker som klarer å bli glødende engasjert av panteretter, gjeldsbrev, inndrivninger og e-signeringer 😀 Selv er jeg ikke helt der, men håper i alle fall at jeg skal finne den nye jobben min interessant. Kollegaer som jobber med dette er veldig fornøyde og de jeg treffer her på kurset synes også at det er veldig interessant.
Har ikke følelsen med hvordan arbeidsdagen min vil arte seg ennå, men etter noen uker håper jeg å ha mer føling med helheten. Rakk jo strengt tatt bare litt over èn dag på jobb før jeg dro på kurs. Litt tynt grunnlag å uttale seg på.IMG_5665IMG_5666IMG_5668

Her på Leangkollen er det fint synes jeg, selv om det er overraskende mye bilstøy å høre. Beliggenheten og utsikten gir følelse av å være ganske isolert, men bakgrunnslydene er et konstant sus av biler på veien et sted. Med vinduene igjen er det ikke hørbart altså, men trenger litt frisk luft innimellom også.

Mitt lille, men koselige romIMG_5672

Og med en flott utsikt. De som kikker ekstra godt etter kan se ei Colorline ferje til venstre i bildet 😉  IMG_5674

Ble rett så fasinert av arbeidsplassen min her på rommet. Fancy look og tøff “usynelig” stol.

IMG_5675

Gårsdagens middag fikk absolutt bestått karakter. Laksetartar på sprøtt brød til forrett, kyllingfilet med amandinepoteter og andregodsaker til hovedrett og blåbærterter med vaniljeis til dessert.

Nå er det på tide med frokost. Uten mat og drikke, osv 😉
Håper dere får en super dag!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *