Ungdomsstevnet 2016

Som jeg fortalte i går så var gutta mine på ungdomsstevnet på fredag. Dette er et todelt opplegg med skyting både på Flesberg og i Rollag (og Veggli). På første stevnet skjøt M 250 poeng (fullt hus) og på det neste 249 poeng. På det tidspunktet var han ikke klar over at disse stevnene ble regnet sammen, og det kan ha ødelagt litt for han. Hadde han visst at de var en del av samme helhet hadde han lagt seg ekstra i selen for å skyte fult hus også på Rollag.
Det er enkelt å være etterpåklok, men det hjelper fint lite.

Vi fant ut av dette i går og siden de 16 som skulle skyte finale ikke fikk endelig beskjed før en drøy time før var vi nødt til å dra av gårde uten å vite resultatet. Dro kl ti og var fremme kvart over elleve. Hadde knapt kommet oss ut av bilen før første liste med finaledeltakere ble hengt opp, og jammen var han på listen! Kjempespennende 😀

Dermed var det om å gjøre at han fikk roet pulsen og kommet seg i “modus” Han gjorde seg klar i god tid og fikk være for seg selv et kvarters tid før første finalerunde begynte 12,30. Det var utrolig spennende å sitte i skytterhuset og følge med på først prøveskyting og deretter omgangen. Han skjøt 100 poeng (fullt hus) og hadde 5 innertiere. Dette ga han en total på 599 poeng (av 600) og vi visste at det kom til å bli telt innertiere når deltakerne skulle rangeres. M skyter i klasse Eldre Rekrutt og det var totalt 128 deltakere i hans klasse.IMG_5652

Deretter var det runde nr 2 med finaleltakere og her skjøt de som hadde gjort det aller best i de 2 første rundene. Alle hadde 500 poeng (mot M sine 499). De gjorde det kjempebra, men et par havnet under M i antall poeng.

Da alle var ferdige hadde junior krabbet fra en 13 plass før finale til en 11 plass!
Jeg er superstolt av han. Nr 11 av 128 er knallbra 🙂

Selv om han ikke fikk premie fikk alle deltakerne en gave. De ble ropt opp etter plassering og dermed var M relativt tidlig oppe og kunne velge blant masse gaver. Her er det han valgte seg 😀IMG_5655

Kan ikke huske sist vi hadde en hel spekeskinke i hus. Tror det må ha vært da jeg var unge 😉 Vi går i alle fall ikke tom for spekemat på laaaaang tid 😀

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *