Endelig i gang.

Jeg har hatt en jobb som har ventet på meg i hele sommer. Det har ikke vært tvil om at den skulle gjøres, men jeg har prioritert å nyte solen og sommeren fremfor å finne frem penslene igjen. MEN, nå er jeg endelig i gang.

På søndag synes jeg ikke at jeg hadde noen unnskyldning lenger, så etter å ha rensket takrennene sammen med M gikk jeg løs på beisingen igjen. Tok en liten vegg på garasjen den dagen, for denne delen vil trenge enda et strøk før den er ferdig. Men på resten av jobben min mangler det bare ett strøk. Dette gjelder uthuset og garasjen. Hele garasjen faktisk, selv om en del av den egentlig ikke trenger beis før om 5-6 år. Velger å ta alt siden den gamle beisen har en gulere tone enn den nye, så da blir det penere hvis alt blir skikkelig hvitt.

I dag flekset jeg litt og dro fra jobben kl tre. Var ivrig på å komme i gang siden jeg ikke hadde noe som måtte gjøres før N skulle hentes på balletten halv åtte. Det gikk med en times tid til å børste av veggen og pusse over den, men da klokka nærmet seg fem var jeg endelig klar til å dyppe børsten.IMG_5563

Det tok 2 timer å beise vindskibord, takskjegg og vegg, men resultatet ble kjempebra.IMG_5566

Ikke minst er det deilig å vite at det er 10 år til neste gang 😀IMG_5568

Se så store gresskarene våre blir! De vokser fortsatt, men jeg vet ikke hvor lenge de vil fortsette med det. Det er fortsatt ganske grei temperatur ute, så forhåpentligvis fortsetter de litt til.IMG_5569IMG_5570IMG_5571

Til slutt må jeg bare vise dere den flotte solnedgangen vi hadde i dag. Det var som om himmelen var ekstra kreativ i kveld, for det hang “dotter” under skyene 🙂IMG_5573