Helgeferie

Søndag ettermiddag og vi har hatt en deilig helg. Slik som sommeren er nå så føles det som om vi har ferie hver helg, og det blir jo ikke bedre enn det.IMG_5320

Vi har hatt besøk av foreldrene mine i helgen. De kom i går ettermiddag og lå over til i dag. Pappa hadde glemt noe hjemme og de ble nødt til å dra midt på dagen, men vi har spist og skravlet oss gjennom besøket. Det er mye å snakke om når vi jo nylig har vært 3 uker i deres Thailandske Oase, og da flyr tiden raskt. Det har vært kjempekoselig 🙂 Glemte dog å gi de tilbake nøklene til huset og litt annet som de skulle få igjen, men vi får ta det neste gang vi møtes. Jeg har tenkt meg hjem om et par uker for da er det Svelvikdagene, så da får jeg se om jeg kan huske alt som ble glemt i dag. Alt er mulig 🙂

I dag begynte T og jeg dagen med et morgenbad. Det var nok i kjøligste laget, men tipper at det var 18-19 grader. Ordentlig forfriskende og godt.
Etter at foreldrene mine dro har jeg stort sett bare tatt livet med ro, og jeg har til og med kost meg i solen i godt over en time. Er kjempefornøyd med solsengene vi kjøpte på Plantasjen rett etter ferien. Skikkelig blinkskudd det der.

I uken som var kunne jeg høste sommerens første slangeagurker i drivhuset, og bare et par dager senere var jeg og hentet squash. Det ser ut til at plantene er fornøyd for det er mange flere slangeagurk på gang, og i pallekarmene vokser squash og gresskarpantene ut over sine bredder. En fornøyelse å se hvor frodig det er der ute.IMG_5323

Til og med ampelen som vi fikk av foreldrene mine tidligere i sommer ser ut til å trives fortsatt. Den så ganske ferdigblomstret ut da vi kom hjem for et par uker siden, men nå er den jammen i gang med runde nr 2 😀IMG_5327

Jammen fikk ikke N lurt med seg pappaen sin på et kveldsbad i dag også. Jeg feiget ut og ble bare ned for å holde de med selskap 😉IMG_5324IMG_5325

Kos dere videre i sommersolen!