Sommer, sommer, sommer

For en fantastisk helg det har vært!

Fredag har vi jo fast tradisjon med husvask og taco, men denne fredagen var det liksom ikke noe stress med å komme i gang. Vi satt i stede ute på verandaen og koste oss i halvannen time før vi omsider var i gang. Ungene hadde hatt en lang båttur på ettermiddagen, og da vi var ferdig med husvasken og skulle begynne på matlagingen sendte vi ungene ut på en kosetur til.

Lørdag så først litt våt ut, men ble raskt mye bedre. Gutta dro på skytterbanen i noen timer og vi jentene tok oss en handletur. På ettermiddagen fikk vi besøk av en kammerat av T og datteren hans som skulle bli over til søndag. De bor i Bodø, men har feriert i Bulgaria i 3 uker og landet på Gardermoen. Det var helt nydelig ute og vi ble sittende og skravle ut over ettermiddagen og kvelden. Da klokka plutselig viste seg å være 20,00 kom vi på at vi ikke hadde tenkt på middag. Skulle vi gidde å begynne på pizzaen vi hadde tenkt å lage, eller skulle vi finne en annen løsning? Siden ingen egentlig var motivert for å begynne på matlaging foreslo jeg å ringe Pizzabakeren og bestille mat i stede. Som sagt så gjort, og en snau time senere satt vi og spiste. Den kunne ikke akkurat måle seg med T`s pizza, men det var ikke så farlig. Vi hadde sneket oss unna matlagingen og det var hovedsaken 😉

Søndag bar det rett ut på verandaen igjen etter frokost. Der satt vi til kompisen og datteren satte seg i bilen for å kjøre til Bodø, og der ble vi sittende til vi laget oss middag i åtte-tiden.Tesla - mindre

Utrolig deilig helg og skikkelig feriefølelse. Det har vært bading og småturer med Zodiac`en. Mye skravling og litt soling. Skikkelig late deilige solfylte dager.
Norsk sommer blir ikke bedre enn dette her 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *