Sommer og sol

Deilig med helg og late dager. Har ingen store planer for dagen, men har et par ærender. Gårsdagen var også lat, men fredagstacoen var på plass. Mmm….

Må fortelle dere om et gullkorn som min kjære nevø Andeas kom med for noen dager siden. Jeg hadde sendt inn M på kjøkkenet for å hente dype tallerkner, men han kom tilbake med uforettet sak. På tross av forklaring på hvor de skulle være (han er jo ikke så godt kjent i skapene her nede) så fant han ingen dype tallerkner. Jeg gikk derfor inn og hentet de, for jeg visste jo at det var flere igjen i skapet. Da var det nevøen min kom med følgende sitat “Ingenting er borte før Mamma ikke finner det”  Det er tydeligvis ikke bare hos oss at mammaen må finne det som har gjemt seg for ungene 🙂

IMG_4535

Håper dere får en deilig lørdag. Ja, en deilig helg rett og slett 🙂

2 thoughts on “Sommer og sol

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *