Konfirmasjon, endelig

Da er helgen over og konfirmasjonen har gått akkurat slik jeg ønsket meg 🙂

På fredag fikk vi besøk av svigerinnen og svogeren min fra Risør. Britt meldte seg tidlig til tjeneste og har vært til uvurdelig hjelp. Jeg hadde fri fra jobb på fredag og brukte dagen til å hente/handle blomster, kakefat bake kaker og handle og masse mat.IMG_4276
I seks-tiden på kvelden kom besøket vårt og vi satte i gang med steking av roastbeef med engang. Gjorde også andre forberedelser.

Lørdag laget vi masse mer mat. Begynte i ni-tiden på morgenen og holdt på hele dagen. Arrangerte bord og lokalet generelt. Var på handletur på ettermiddagen og deretter gikk jeg bort til lokalt vi hadde leiet for anledningen. Det er det lokale grendehuset og vi har 2 min gange bort tid.

På kvelden laget jeg blomsteroppsats og pyntet bordene med blomster.IMG_4279IMG_4281IMG_4282

N ble med bort og var til super hjelp 🙂IMG_4283IMG_4284IMG_4285IMG_4286IMG_4287

Søndagen sto vi opp kl syv om morgenen og rakk 2-3 timer jobb før vi måtte kle oss og dra i kirken. Alle gjestene våre stilte i kirken og vi var totalt 32 stk. Det var en voksen gjeng som reiste seg da det var vår konfirmant sin tur til å stå for presten.

Etterpå gikk turen til grendehuset og mingling for gjenstene. Med litt aktiv kjøkkentjeneste sto maten etter hvert sto på bordet. Fikk super hjelp av familien, så det gikk effektivt unna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter mat var det tid for rydding og mere mingling før kakene sto på bordet.

Min fantastisk dyktige kollega Trine hadde bakt denne supre kaken. Det ikke bare så flott ut, den smakte knallgodt også. To lag bringebærfromage og et lag vaniljekrem. Nam!!!

IMG_4303 IMG_4306

I tillegg hadde vi ostekake, pavlova, kransekake, iskake og fromagekake.

IMG_4308 IMG_4309 IMG_4319

Og så en konfirmasjonsdag har en ende, og utpå kvelden var det på tide å rydde sammen. Jeg sendte mat med flere av gjenstene og forsøkte å la mange få kose seg med overskuddet. Etter ryddig, vasking og to fulle billass var vi ferdige og kunne levere nøkkelen igjen.

IMG_4331

Også blomstene fra bordet fikk forlenget liv. Noe ble sendt med søsteren min og noe med foreldrene mine. Alle småblomstene fra småvasene fikk nytt liv i en bolle hos mamma og pappa 🙂 IMG_5609Det var en fantastisk flott dag, og konfirmanten selv var kjempefornøyd. Det ble en pen slump penger i gave, og fra oss får han “lappen” på lett MC.

Tusen takk til alle sammen for en topp søndag!

One thought on “Konfirmasjon, endelig

Comments are closed.