Langhelg

Da er langhelgen god i gang. Det er så deilig med masse fri sammenhengene og jeg kjenner at jeg trengte det veldig. Det var så deilig å rømme fra maset på jobben og ikke kunne gjøre noe med det som venter der. Slik som det har blitt nå den siste tiden hjelper tanken på ny jobb som venter 3-4 mnd frem i tid veldig godt. Jeg lurer på hvordan ledelsen vår kunne la det komme hit, men de er vel for opptatt med å leve i sin egen boble til å se hvordan livet på “gulvet” er. Når man har en medarbeider som er gravid så skal det ikke så mye til å forstå at det må planlegges litt. De hadde jo ca 6 mnd på seg før hun gikk ut i permisjon, og da skulle det ikke være nødvendig å vente til 2-3 uker i forveien før man forsøker å finne alternativer. Spesielt ikke siden denne kollegaen min hadde det tøft de siste månedene og måtte sykemelde seg en del. Da visste de godt hvordan det ville bli når hun kom til ordinær permisjonstid.

I tillegg hadde en annen rådgiverkollega begynt i en annen stilling i banken, og det vil si at de manglet 2 rådgivere. På toppen av det hele fikk enda en rådgiverkollega ny stilling, og dermed var 3 borte. Denne siste var selvfølgelig ikke så lett å forutse, men det var først på dette tidspunktet at ledelsen begynte å reagere.

Nå er de i full gang med å intervjue nye mulige rådgivere og jeg regner med at de henter inn minst 3. Det var snakk om minst 2, men det var før jeg fikk ny stilling. Håper de tar i så det holder denne gangen. Nå er de jo i prosess, og da er det bare å håpe at de virkelig ser behovet. Å la det så så langt som det hadde er jo direkte årsak til at jeg ønsket meg bort. Ikke det at jeg er uunværlig, men jeg vet at det er flere som tenker som meg.

Jeg biter tennene sammen i noen måneder til og fokuserer på den kommende konfirmasjonen og deretter sommerferien drøyt 3 uker senere.
Forhåpentligvis blir det litt roligere i sommerferien når kundene våre også har ferie. Jeg er jo tilbake på jobb i begynnelsen av fellesferien.

Her ble det masse “rett fra sjela” skriving ser jeg, men det var godt å få det ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *