Sommersøndag

Søndag begynte rolig og mykt. Da klokka ble ett hadde vi ikke gjort så mye fornuftig, men så gikk vi ut i finværet.

Der begynte T og ungene med den utakknemlige jobben å forsøke å fjerne et kjerr nede ved strandlinjen. Da jeg så de der nede fant jeg ut at det var på tide at jeg kom i gang med raking av plenen. Den jobben hadde vært utsatt alt for lenge og det var veldig på tide å komme i gang.

Eiendommen vår grenser til et lite skogholt. Bonden som eier dette er så veldig glad i trær….. Spesielt høye flotte trær slik som en gedigen hengebjørk som står helt inntil vår eiendom. For å si det pent så er ikke jeg så glad i det treet. Det er høyt og flott, men det slipper utrolige mengder løv over vår eiendom.IMG_4106

Det blir veldig masse jobbIMG_4107

Og veldig mange trillebårlass med løv og greiner.IMG_4108

Men, når jobben er gjort og plenen nyklippet er det veldig godt å være klar for sommeren 🙂IMG_4111

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *