1. Mai

Da har vi kommet til søndag ettermiddag/kveld og helgen går nok en gang mot slutten. Dagene går fort, men det har vært en god helg.

I går hadde vi egentlig planer om å arbeide på badet igjen, men en sen morgen og en veldig lang frokost endret på dette. I utgangspunktet skal vi begynne på en stor jobb der nå og denne krever at vi helst har en hel helg til disposisjon, noe vi ikke hadde mulighet til nå. Derfor tenkte vi å gjøre en litt mindre jobb som en forberedelse til den store, men så skravlet vi det bort i stede. Den sene frokosten fortsatte i en lang god samtale og ingen av oss hadde det travelt med å bryte opp. Dermed ble klokken nesten to før jeg gikk i bilen for å ta en tur på butikken. Vi skulle få besøk av foreldrene mine i 3-4 tiden og da var det lurt å få noen viktige ingredienser i hus først.

Klokka ble nærmere fire før vi fikk besøk og mens vi atter en gang satt samlet på kjøkkenet og skravlet laget jeg mat. På menyen sto “1001 smatt” som dere finner oppskriften på her. Mmmm 🙂IMG_3021

Det ble mange timer til bords. Stemningen var superkoselig og vi skravlet om alt mulig. Siden det var 1. mai dagen etter og og vi hadde fullt program valgte mamma og pappa å reise hjem på natta fremfor å sove over og dra tidlig neste morgen. Dermed sa vi hadet i halv-ellevetiden.

T skulle tidlig avgårde på 1. Mai arrangement på morgenen søndag, og så snart det var ferdig kom han hjem igjen og så dro vi alle 4 på amcar-treff. Det var årets første treff, og selv om oppmøtet godt kunne vært bedre var det ca 50 biler som møtte opp. IMG_4049

Mye morsomt å kikke på, og en av mine favorittbiler er Mustang fra 64-67. Her ser dere et lekkert eksemplar fra -67. Det er lov å drømme…..

IMG_4050X

På slike treff er det ofte mulighet til å stemme på sin favorittbil, og da treffet nærmet seg slutten ble vinnerne ropt opp. Det var disse 3. En Lincoln Continental (sort til høyre), en Pontiac og en Camaro ss.

IMG_4052

Som finale på treffet ble det cruising rundt i byen før alle dro hvert til sitt.
Da var klokka blitt 15.00 og kl 16,00 skulle den lokale 1. Mai markeringen begynne. Vi var først ikke sikre på om vi skulle bli med, men T synes at han måtte. Han er jo aktiv innen LO og det var avdelingen hans som sto for arrangementet. Etter litt frem og tilbake dro vi bort til LO-senteret for å se om det var folk der, og det var det. Siden det er streik i hotell-bransjen var det også streikende hotell-ansatte der og det ble servert pizza og brus før markeringen skulle begynne. Dermed spiste vi oss gode og mette, og det gjorde godt i magen. Det var en god stund siden frokosten, så magen romlet godt på det tidspunktet.

Det er ikke alle parolene jeg ville følt meg like bekvem med å gå bak, men denne her støtter jeg 100%. T var med og bar banneret og vi fulgte på bak. N var ikke så veldig fornøyd med å “gå i tog”, men hun fulgte villig med allikevel. Jeg forstår godt at dette ikke var så spennende for ungene, men det er god lærdom. Dette er første gangen jeg går i 1. Mai tog også, men det skal være en første gang for alt 🙂

IMG_4057

Nå er vi omsider hjemme igjen, og resten av kvelden har jeg planer om å gjøre ingenting 🙂