Tøffere tider

I dag var jeg tidlig på farta og møtte en kollega 07.20 for å samkjøre til Quality Hotel Olavsgaard. Det var nesten 2 timers kjøring hit og vi skulle være fremme senest halv ti.


Her er vi med på spesialkurs i regi av Finansforbundet og temaet er “Omstilling og nedbemanning”. Det er ingen planer om aktiv nedbemanning på min arbeidsplass, men omstillinger har vi vært borti ved flere anledninger.

Dette føles derfor som et relevant og veldig nyttig kurs å delta på, og dessuten kjenner jeg at jeg er sulten på mer kunnskap. Vil jo gjøre den best mulige jobben som tillittsvalgt.


Her på hotellet er det selvbetjening på softis og popcorn, og begge deler er farlig godt 🙂


Når det gjelder selve hotellet så er det kjempeflott! Det er flott å se på, i svært god teknisk/materiell stand og rommene er superkoselige.

Kjempefornøyd med rommet mitt. Stor seng, egen bokhylle og god plass 🙂

Nå har jeg en time til å slappe av og ordne meg, og så er det middag kl syv. Lunsjen var ordentlig god, så middagen blir nok også veldig bra. Hører at de som har vært her før skryter veldig av maten. Hadde jeg bare ikke spist så mye softis og andre godsaker så hadde jeg sikker blitt sulten snart også 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *