Ut på tur

Som det seg hør og bør i disse påsketider kom vi oss ut på tur i går vi også. Det er godt å komme seg ut og få luftet seg litt. En avveksling til å sitte inne og spise alt for mye mat og godsaker slik det har lett for å bli til.

Det er en fast runde som vi gjerne går når vi er her nede. Dette er en godt kjent og mye brukt rute for de som bor her også. Vi går inn ved grendehuset som ligger litt borti veien her og så går vi inn til Glipen. Glipen er en liten plass som ligger i enden av et vann og her er det postkasse med bok til å skrive seg inn i, og det må jo vi også gjøre. Skryte lit av oss selv 😉
IMG_3773

Her er det også en liten demning som har ligget her fra gammelt av, og så vidt jeg kan se er den operativ fortsatt.
IMG_3774IMG_3776

Det er ikke bare a mor som dokumenter omgivelsene. Det gjør frøken N også. Må vel ta på meg noe av skylden for det, men sannsyligheten er nok stor for at hun hadde gjort det uansett.
IMG_3775

Det var tidvis ganske bløtt, og tidvis en god mengde snø. Det vekslet på. IMG_3777 IMG_3778

Hele runden tok en time og det er flott i skogen nå. Siste halvdelen av turen gikk i hovedsak på en skogsbilvei, og der har det vært kjørt med beltekjøretøy i vinter. Det er skiløyper der vinterstid tror jeg. Nå var løypene borte og det som er igjen er hardpakket snø som tidvis var ganske glatt. Litt slitsomt å gå på. Men så kom vi ned på bilvei til slutt og da går jo tempo opp igjen.

Det er godt for samvittigheten med en slik runde. De gode intensjonene mine fra før påsken har gått rett i dass siste uka og det har blitt alt for mye godterier og godsaker. Innser at det er vanskelig å snu trenden nå, men skal tilbake til selvpålagte begrensninger igjen når arbeidsdagen begynner i neste uke. Vet jeg kan når jeg vil 😉

Så forresten vårens første blåveis i går. De er nok et stykke unna hjemme, men her nede på Sørlandet er de i farta 🙂

IMG_3781

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *