Påskeferie

Torsdag formiddag hadde T og M et par timer med jobbing på badet før vi pakket bilen og vendte nesa mot Risør.

Da svigermor ble enke for ca 30 år siden valgte hun å flytte til Risør hvor eldste datteren og familien bodde. De flyttet dit et par år før svigermor og nå fikk hun nærheten til barnebarna. Hun hjalp til med barnepass og fikk muligheten til å følge de opp tett. Dette var en god løsning både for henne og eldstedatteren med familie.

Hvert år reiser vi til Risør i påsken. Første turen hit hadde jeg påsken 1997. Da var det 2 mnd siden jeg hadde truffet T og det er vel ingen overdrivelse å si at sommerfuglene danset vilt i magen min 🙂 Men jeg ble tatt veldig godt i mot og er veldig glad i alle sammen.
Siden har vi altså vært her nesten hvert år og det er et fast påskerituale som ungene også setter veldig pris på.

Vi dro hjemmefra i ett-tiden og var fremme litt før kl fire.
IMG_3772

Det ligger fortsatt snø her nede også, men det er ikke tvil om at våren har kommet en del nærmere her enn hjemme. I solveggen til svigermor våkner blomstene til liv. Hun går bare og verker etter at det skal bli enda litt varmere i været slik at hun kan begynne å arbeide ute i hagen. Hun elsker hagen sin og står store deler av våren og sommeren med rumpa i været og hendene i blomsterbed og krukker. Hun har bl.a. en imponerende mengde roser som pleies med stor kjærlighet. Det finner jeg virkelig imponerende i en alder av snart 91 år. IMG_0946

Vi bor hos svigermor og spiser middag hver kveld hos svigerinnen min og familien hennes. Fast rituale det også.
I går var det langfredag og vi hadde en lat dag som gikk med til spising, lesing, skravling og enda litt mer spising. Late dager. IMG_3763

I dag har jeg gjemt ungenes påskeegg og de er både funnet og påbegynt. Ingen mangler noe som helst og alt er som det skal være. Om litt skal vi ta oss en kjøretur til Grisen handlesenter i Tvedestrand. Må handle litt godsaker på Lundis også. Småeksotisk og godt 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *