Små skritt

Ingen ting går veldig fort, men det går sakte men sikkert fremover 🙂

Tirsdag arbeidet T på badet sammen med ungene mens jeg var på jobb. De fikk opp gipsplater på den ene kortveggen og deler av den ene langveggen. Da jeg kom hjem hadde de mange timers arbeide unnagjort og det var gøy å se hvor flinke de hadde vært. T skrøt masse av ungene. De hadde vært lydhøre og veldig ivrige på å bidra. Tor tok mål og gjorde forbredelser og ungene kuttet gipsplatene og markerte der hvor det skulle lages hull. Alt gikk som på skinner og de hadde ingen feilkappinger eller andre uhell.

IMG_3768
IMG_3767

Jeg hjalp til i en times tid, og så var alle forsynt og fornøyde med dagens innsats. De hadde vært kjempeflinke!

Onsdag hadde jeg kort arbeidsdag og var ferdig kl 12.00. Klokka ble nærmere ett før jeg var hjemme siden det måtte handles litt, men etter litt lunsj var det bare å gå opp og begynne å arbeide litt. T begynte på utforing av vinduene og jeg begynte å skru fast gipsplatene. De skal festes veldig godt til veggen, så alle skruer som ikke var skrudd inn dagen før kom nå på plass. Deretter begynte jeg på å rengjøre membranen slik at den skulle bli klar for forsegling når den tid kommer.    IMG_3769

Ute ligger fortsatt snøen, men den må stadig vike litt mer for sola og våren. Nå går det rette veien på alle måter 🙂IMG_3771

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *