Bad og sånn

Søndag ble dagen da vi på ordentlig begynte prosessen med å begynne på badet i 2. etg. Da vi satt til frokost sa jeg at jeg virkelig hadde lyst til å begynne på denne jobben, og vi ble enige om hva som var første skritt. Jippi!

Dermed begynte jeg å støvsuge og rydde. Det var riktig nok ikke så mye som var igjen der i forhold til alt som har vært der, men det var fortsatt en del igjen før rommet var klart til å begynne med gipsplatene.
IMG_3755IMG_3756Mens M fikk i oppdrag å finne frem lysarmaturer som skulle festes i taket, begynte jeg å bære materialer. Det er jo viktig med skikkelig arbeidslys. Straks han hadde fått opp lamper begynte T å koble. Det ble ryddet ledig i hyller ute i den ene boden vår, og der la jeg alt av de relativt korte materialene. De lengste gjenstår ennå, men de blir tatt så snart det er ryddet plass. Bunken med gipsplater på gulvet er de vi skal bruke på badet, så de fikk bli værende.

IMG_3757IMG_3758

Da vi pusset opp og gjorde om på soverommet for 2 år siden ble dørene og skinnene til skyvedørsgarderoben vår båret opp og lagret på badet. Der kunne de jo ikke bli lenger nå, så som en del av søndagens ryddeprosess ble skinnene tilpasset til den nye garderoben på mitt kontor/roterom og til slutt kom 2 av dørene på plass. Det er egentlig 3, men siden vi sliter med å få tak i en 3. skinne slik at dørene kan skyes helt til siden og gi max åpning må den siste døren vente. Men uansett var det veldig godt å få opp dørene og ikke minst føles rommet større og mer luftig. Selv om det må sies at «rotet» mitt synes dobbelt så godt 😉

Vi holdt på til åtte på kvelden og det føltes veldig godt å ha kommet i gang. Når det er sakt så hadde jeg ordentlig dårlig samvittighet for mamma og pappa som luftet muligheten for å komme en tur på søndag, men nå som prosessen med badet omsider er i gang (etter ca 10 år) hadde jeg ikke lyst til å stanse den. Viktig å beholde flyten. Det hadde de heldigvis veldig forståelse for, så da venter vi med å sees til tirsdag etter påske. Da har ungene planleggingsdag og jeg tar meg en fridag, så da blir det kosetur til Mimmi og Beste 🙂

I går var det en ordinær arbeidsdag for meg, så da var jeg ikke hjemme før nærmere fem. I stedefor å spise valgte vi å jobbe litt mer. T var så snill å gjøre en jobb på eksosanlegget mitt, og jeg gikk opp på badet. Tok med meg laservateret og fant merkingen på veggplatene som viser hvor spikerslagene er. Med god hjelp fra ungene fikk jeg streket opp over og under stendere slik at vi nå er enda et hakk nærmere gipsing av vegger 🙂

Koser meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *