Flise-jakt

I dag har vi vært på ny flis-runde til badet i 2. etg. Dro litt sent hjemmefra fordi jeg har lagt ut annonse på Finn.no for å få solgt Tak-Ess plater som vi har til overs etter at vi bygget på huset for 10-12 år siden. Skulle egentlig bruke de på badet oppe, men så har vi ombestemt oss. Ser at Takplatene er produsert i -06 så da har de ligget oppe i ca 10 år . Kanskje på tide å bli kvitt de da 🙂
IMG_3754

Kjøperen avtalte i går å komme kl 12,00 i dag. Da klokka nærmet seg halv ett forsøkte jeg å ringe ham, men fikk ikke svar. Litt før ett ringte han og sa at han kunne være hos oss om en time. Det hadde ikke vi tid til å vente på, for vi ville komme oss avgårde. Synes nok at han med fordel kunne ringt da han forsto at han ikke ville være hos oss til avtalt tid, men det er ikke alle som tenker slik tydeligvis.

Ga beskjed til kjøperen at vi ikke hadde tid til å vente lenger og at han måtte komme på kvelden i stede. Han ønsket da å komme kl 19,00.
Så satte vi oss i bilen og kom oss avgårde. Var innom et “Flissenter”, Megaflis og FagFlis. Fant noen lekre blanke veggflis på det første stedet. De ville passe supert med de gulvflisene som vi bestemte oss for en del år tilbake. På Megaflis fant vi ikke så mye spennende, men på FagFlis fant vi lekre gulvflis. I likhet med de vi hadde planlagt å bruke er de sorte, men disse er i porselen i stede for granitt. Må innrømme at jeg ikke liker tanken på granittflisene som vi egentlig har bestemt oss for, for de blir farlig glatte når det er vått (og med ullsokker har jeg blitt fortalt). Derfor kikket vi på gulvflis også, selv om vi ikke vet om vi skal gå bort fra de opprinnelige flisene eller ikke ennå. Hvis vi velger den nyeste flisen som vi kikket på i dag er jeg ikke så sikker på om jeg ønsker meg blanke veggflis, og da må vi finne nye flis der også. Ikke enkelt, men ikke noe problem heller.IMG_3745IMG_3752

Nå har vi vært hjemme et par timer, og han som skulle komme kl syv ringte kl halv åtte og sa i fra at han kommer om en time….. Ikke veldig imponert….

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *