Oppsummering

Plutselig var det visst søndag. Jeg synes dagene farer av sted, og jeg sliter litt med å henge med.

Kom hjem fra Kragerø på torsdag ettermiddag, og i stede for å dra hjem dro jeg rett til en Friskis-kollega. Det skulle arrangeres Min OppTour på lørdag og vi skulle presentere helgen vi hadde på konferanse for en mnd siden. Da trengs det litt oppfriskning. Var hos Lisabeth en drøy time, og så vendte jeg nesa hjemover. Var hjemme rett over klokka seks. Sa hei til ungene, skravlet med gemalen og fikk meg litt middag etter hvert. Og plutselig var det kvelden.

Fredag var det bånn gass fra første stund. Jeg ble møtt med full mail-postkasse og hadde allerede full dag i utgangspunktet. Det gikk i ett frem til klokka fire, og da hadde jeg ikke en gang tatt med tid til lunsj. Det ble slukt et par knekkebrød mens jeg arbeidet videre bare. Som en kriseløsning måtte jeg sende mail til noen kunder rett før klokka ble fire og si i fra at jeg dessverre ikke hadde hatt tid til å kikke på søknadene deres, men at det vil bli gjort i begynnelsen av neste uke. Måtte si i begynnelsen av uka, for jeg turte ikke å å låve at jeg ville få tid på mandag. Mandagen er nemlig fullbooket den også, og i tillegg fikk jeg mail fra en kunde som har kjøpt seg hun med beskjed om at pengene må overføres på tirsdag. Dette er en litt omfattende sak og jeg kan i utgangspunktet ikke helt forstå at jeg skal rekke dette i tide, men nå har jeg lovet å ha papirene klare til lunsj, så da må jeg bare det. Kundene kommer enkom erend fra Oslo for å signere, så på en eller annen måte må jeg få papirene klare i tide.
Har derfor funnet ut at jeg må være på jobb i syv-tiden i morgen tidlig. Håper det blir tid nok til å få hodet høyt nok over vann til at jeg ikke drukner…..

I går, lørdag, var jeg på vår lokale Mini OppTour sammen med resten av styret i Friskis&Svettis-gjengen min. Vi holdt på i 2, 5 timer og det ble riktig så bra. Lisabeth og jeg rakk ikke å presentere alt, men vi tok det vi rakk. Tror de andre var fornøyde også. Frøken N var i slalombakken og koste seg. Jeg slapp henne av der da jeg dro til arrangementet vårt og jeg hentet henne litt over kl fire. Hun hadde hatt en topp dag og var veldig fornøyd.

I dag har frøkna vært på skøytebanen sammen med ei venninne, og M har arbeidet ute i garasjen sammen med T. De monterer lys-armaturer og har hendene fulle. T var avgårde på torsdag og handlet 20 armaturer fra et firma som hadde lagt ned. Det burde holde til garasjer, boder og uthus.

Selv har jeg brukt dagen til å kjøre og hente N. Venninnen ble med hjem etter at de var fornøyde på skøytebanen og nå koser de seg her hjemme. Jeg har også vært oppe på det som med tid og stunder skal bli bad i 2. etg og tatt mål. Forsøker å få oversikt over hva vi vil trenge av flis, og ikke minst finne ut hvordan type flis vi skal ha. Hvordan vi skal vi skal flislegge, hvordan badet skal bli seende ut osv. Mer enn nok å ta tak i, men håpet er at det skal begynne å skje noe der oppe snart. Det har jeg forøvrig håpet på lenge nå, men den som gir seg har tapt. T var så dritt lei bygging da 2. etg var ferdig for noen år siden at han ikke har orket tanken på å begynne på badet. Vi har jo et bad i 1. etg også, så det er ikke krise akkurat. Men nå begynner ungene å bli så store at det hadde vært veldig deilig med et bad til. Det hjelper ikke å dytte, men jeg kan jo forsøke å skyve veldig diskre i riktig retning.
Tror hovedproblemet er at han ikke vet helt hvordan han skal løse noen praktiske utfordringer, men vi får ta ett skritt av gangen.
IMG_3705IMG_3707

Ute er det fortsatt vintervakkert etter siste snøfallet for ei drøy uke siden. Nå er vi midt i mars, og forhåpentligvis blir det ikke mere snø nå. Da er det bare å vente på at snøen skal begynne å smelte, og før eller siden kommer våren. Det kan nok ta noen uker til, men at den kommer skulle det i alle fall ikke være noe tvil om 🙂
IMG_3706

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *