Kjøtt og konfirmasjon

Søndagen glir av sted, og jeg henger med 🙂

I dag har jeg gått løs på resten av kjøttet vi handlet på fredag. Pakket jo bort 15 kg karbonadedeig på fredag, så det var i fryseren allerede. Det som gjensto var 2 store yttrefilet av okse, 2 store pk bacon og 2,5 kg bog av okse. Glemte visst å kjøpe “kassler”, som blir noe slikt som røkt svinekam tror jeg. Får forsøke å huske det neste gang.
IMG_3643 IMG_3645

Den ene yttefileten delte jeg opp til wok-kjøtt og den andre til biffer. Bacon pakket jeg i pk av ca 200gr. Passe str å ta opp senere.
IMG_3647

Nå har konfirmasjonsplanleggingen tatt skikkelig tak i meg. Føler at det nok godt kunne vært begynt på før, men det er nesten 3 mnd til så jeg tenker at vi bør rekke dette fint. Har satt opp lister i dag. Liste på gjester, kaker, drikke, snacks og koldtbord med alt som skal på det. Ser at prisene på å bestille koldtbord ligger fra 215,- og oppover pr pers., så da bør det være mulig å få det til for en langt bedre pris ved å ordne det selv.

IMG_3642

Listene blir lengre for hver ting jeg kommer på, men det er godt å være i gang.

Noen vet å kose seg enten det er den ene eller den andre dagen. Siden ungene hadde vinterferie denne uken har junior kost seg med å bake skolebrød på onsdag. I dag synes han at han hadde fortjent nettopp dette, så med litt tining, melis og kokos satte han dette prakteksemplaret til livs 🙂

IMG_3648

Ha en fortsatt flott søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *