Fredagstur

I går ble det faktisk Sverige-tur på ungene og meg. Jeg så på værmeldingen torsdag kveld og bestemte meg for å dra på tur fredag med mindre det hadde snødde enda mer. Da jeg sto opp 07,00 fredag morgen så det lovende ut, så jeg vekket ungene og rett før kl åtte var vi i bilen på vei til Sverige.Det er en drøy bit å kjøre. Litt over 2,5 time hver vei.

Vi begynner alltid vår svenskehandel på “Stene kød & livs” som ligger langs gamleveien til Strømstad, like før man kjører over motorveien og inn i byen. Der er prisene nesten alltid bedre enn på Nordby`n, og så også denne gangen. Handlet karbonadedeig, ytrefilet av okse, kylling-fillet, bacon, indrefilet av svin osv. Dette tok ca en halv time, også satte vi nesa mot Nordby-senteret. Der handlet vi de tingene som vi ikke fant på Stene. Etter en drøy halvtime var vi ferdige også der, og tok lunsj i bilen før vi kl 13,00 vendte nesa mot Norge igjen.

Jeg hadde så lyst til å ta en liten runde på Norwegian Outlet, men det ble en langt kortere runde enn jeg hadde tenkt. Var ikke der før klokka var to, og siden vi måtte være hjemme senest halv fem (helst kl fire) var vi nødt til å dra igjen ca halv tre. N fant seg overtrekks-/vindbukse slik hun ønsket seg og jeg rakk en tur innom Norrøna for å prøve regnjakken jeg har drømt om siden tidlig i høst. Det var skikkelig nedtur å oppdage at jakken var kommet i en nyere modell, for denne var smalere enn den forrige. Jeg prøvde jo jakka til kollegaen min i høst og fant ut at jeg burde ha str L, for hennes i M ble litt for trang for meg. Da jeg i går prøvde den nye modellen i L var den i trangeste laget 🙁 Den er like lekker som jeg husket den, men for trang. Riktig nok håper jeg på å gå ned 5-7 kg innen sommerferien, men jeg kan ikke kjøpe jakka med det utgangspunktet. Bu-hu… Ble skikkelig skuffet, for nå hadde jeg omsider bestemt meg for å kjøpe den. Æsj!

Vi var hjemme igjen 16,20 og frøken N rakk en rask dusj og å pakke sakene sine før hun ble kjørt i overnattingsbursdag til kl 17,00.

I dag har gutta mine vært på vinteraktivitets-arrangement for barn i hoppanlegget. De har vært der for skytterlaget og hjulpet til slik at ungene skulle få prøve seg på skiskyting.
Etter at jeg hadde hentet N fra bursdagen kl 11,00 dro vi på en liten handletur. Vi handlet brus, rundstykker og nystekte medisterkaker og tok med oss til gutta. Det falt i smak.

Her er “mine” borte og inspiserer blinkene som ble brukt for anledningen. Veldig annerledes enn de som blir bruk på ordinære skytetreninger, men selvfølgelig helt riktig i denne settingen.

IMG_3636

M instruerer ei lita ivrig frøken. Det var mange som synes dette var morsomt, og de kom igjen gang etter gang. For hver gang ble de litt flinkere enn forrige gang. Stor stas 🙂 IMG_3638

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *