Privatøkonomi og kakekos

Da er uka godt i gang igjen og jeg har gjort unna to skolebesøk til nå. Har to til denne uken og så et tredje om 3 uker. Det vil si at 6 foredrag er holdt, og det er fortsatt morsomt. Ikke hver dag vi kommer på de samme tingene, men jeg tror at vi får med det meste hver gang. Og kommer vi ikke på viktige poeng der hvor det i utgangspunktet ville vært naturlig å ta de med er det jo bare å ta de med på et annet tidspunkt i stede. Det viktigste er jo bare at de blir med 🙂

Tok med meg litt rester etter søndagens feiring av M på jobben i dag. Alltid populært med litt kake til to-kaffen. Mmm, pavlova 🙂
IMG_3583

Nå har klokka passert halv ni og jeg har vært på årsmøte i Friskis&Svettis. Vi er en fin gjeng og alle styremedlemmer som var på valg sa ja til å bli sittende en periode til. Dette inkluderer meg selv, så da er jeg kasserer i 1-2 år til. Litt usikker på hvor lang perioden er, men det er ikke så viktig. Ser ikke noe grunn til å slutte så lenge jeg trives så godt i forreningen og med oppgavene mine.

IMG_2177Siden det er tirsdag er det sikkert ikke overraskende å høre at gutta mine er på skyting. Regner med at jeg har de hjemme når som helst nå, og da blir det nachoes og rødvin på kjæresten og meg. Frøken N er på vei i seng, og i 10-tiden er nok junior på vei i seng også. En deilig avslappende tirsdags kveld 🙂