Privatøkonomi

Tirsdag og dagene flyr av sted.

I går var en kollega og jeg og holdt 2 foredrag om Privatøkonomi på videregående skoler i kommunen. I dag var vi og holdt ett til, og på fredag skal vi holde vårt 4. 😀
Jeg må innrømme at vi nok ikke var helt klar over hva vi sa ja til da vi meldte oss, og vi fikk rimelig hakeslipp da det viste seg at det var snakk om totalt 9. Etter å ha holdt vårt første i går kunne vi ikke annet enn å le. Maken til uinteressert klasse håper jeg at man kan lete lenge etter. Det var tilnærmet NULL respons på presentasjonen vår og vi kunne like godt ha snakket til hverandre, eller til veggen. Det var ikke annet å gjøre enn å le av det hele og være enige om at det bare kunne bli bedre på neste forsøk.IMG_3542

Klasse nr 2 var noe helt annet. Dette var 2. klasse Kjøretøy, og de var virkelig oppegående. De var interesserte og stilte gode og releventa spørsmål. Da vi var ferdige der følte jeg at jeg hadde fått en skikkelig vitamininnsprøytning. Det var knallgøy.
IMG_3543

I dag var vi hos nok en 2. klasse. Tror strengt tatt at det er 2. klassinger alle sammen, så det blir litt bortkastet å skrive det hver gang 🙂 Dette var idrettslinjen og nok en gang var det en våken og engasjert klasse. Siden dette var vårt 3. foredrag følte vi at vi begynte å få ganske bra dreisen på det, og nok en gang ble det en 100% positiv opplevelse.

I morgen reiser jeg på 2 dagers grunnkurs for tillitsvalgte i regi av Finansforbundet. Det skal foregå på Gardermoen og blir skikkelig spennende det også. Nok et program på ukens agenda som gir meg noe positivt.

Fredag morgen starter med vårt 4. foredrag om privatøkonomi. Er det rart at denne uka føles som om den er borte nesten før den har begynt?

Life is good!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *