I svevet

I dag skal jeg arbeide ute i det fri. Det er et stort idrettsarrangement i kommunen min og jeg skal jobbe med mCASH for banken. Er på plass klokka åtte og jobber til fire. Normal arbeidstid, bare ikke så normale arbeidsoppgaver.

WC 2016 setter hele bygda på hodet og mange har påstått at vi er verdensmestere i dugnadsarbeid. Det er et stort antall frivillige som må til for å få til et slikt arrangement, og bygda har gjennomført det med 1-2 års mellomrom i veldig mange år. Imponerende er nok rette ordet 🙂

Kjørte forbi bakken i går tidlig og måtte stoppe for å ta bilde av den
IMG_3468

Ikke den helt store bildekvaliteten, men det er begrenset hva en iPhone klarer i dunkelt morgenlys. Men sin flotte beliggenhet kan bakken sees på laaaang avstand når den er flombelyst slik som nå.

I morgen skal det i tillegg til WC arrangeres 20 års jubileum for Samspar i bakken. Ca 1.000,- ansatte i SpareBank 1 banker vil være på plass i bakken og det er satt opp et telt på 2.000,- m2 som skal huse oss denne dagen.
Samspar er en gruppering mindre SpareBank 1 banker som samarbeider tett (Samarbeidende Sparebanker). I tillegg til at Samspar er 20 år er vår egen bank 175 år. Dermed blir det dobbel feiring for en del av oss.

I og med at arrangementet til Samspar er uten partnere kommer jeg til å dele meg på to plasser i morgen. Arbeidsgiveren til T gir nemlig ut billetter til både ansatte og ektefeller, så dermed har jeg tilgang til Vip-hallen også. Synes jo det er kos å være sammen med kjæresten når det er mulighet til det. Veksler på hvor jeg er ut over ettermiddagen og kvelden. Forsøker å få med meg det beste fra begge steder 🙂

Kos dere med fredagen! Snart er det helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *