Fin søndag

I går hadde jeg en deilig lat dag. Jeg sov lenge, spiste frokost i elleve-tiden og satt og skravlet med min kjære. N hadde overnattingsbesøk av ei klassevenninne, så de så vi ikke så mye til.
I løpet av dagen fikk jeg vasket et par maskiner med klær, oppdatert medlemsinnbetalingene til Friskis&Svettis avdelingen min, betalt egne og F&S regninger og kom meg fint ajour.

I to-tiden laget jeg amerikanske pannekaker som lunsj for ungene, og da de tre «ulvene» hadde spist det de orket koste jeg meg med en god porsjon jeg også. Mmm…
IMG_2382IMG_2384

Om 2 uker skal det være Opp-Tour konferanse i Oslo med Friskis&Svettis Norge. Dit skal jeg og ei til fra foreningen vår. Det var rom for at flere kunne bli med, men det var oss to det passet for den helgen. Hun jeg skal reise sammen med er ei veldig koselig jente, så vi kommer til å få en knalltur. Så var jeg så heldig og ble tipset om at Thon Hotel Opera har spesialpriser på enkeltrom når man bestiller på nett. 725,- pr rom var en veldig koselig pris, så nå har jeg booket oss inn der. Litt luksus å bo på et (i mine øyne) bra hotell når man skal på tur. Skikkelig bra frokost er det der også. Blir så bra!

I da har det vært ordinær arbeidsdag igjen, og nå sitter jeg her nydusjet og med god samvittighet etter en god Power Hour trening med F&S.

Nå har forresten foreningen min blitt mCash registrert også. Det vil si at medlemmene våre finner oss i mCash menyen, og derfra kan de betale for årsmedlemskap, treningsavgift, dropIn og alt de trenger. Alt var oppe og i orden på fredag, så nå gjenstår det bare å informere mosjonistene våre, og så er vi i gang 🙂
https://mca.sh/no/wp-content/themes/mcash/assets/v3/images/logo_mcash.png                      http://imbo.derdubor.no/users/ddb/images/1e32ff2bde538329063792725ab8f760?t%5B0%5D=maxSize%3Awidth%3D500%2Cheight%3D500&accessToken=92b56dd524ffcff95e5a01e84bb67b5685c8bdf33fdc3729caf5d3bbd571da93

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *