Jeg ringer, og jeg ringer

I går ettermiddag synes jeg at jeg hadde vært tålmodig lenge nok. Det var ei uke siden jeg hadde ringt Telenor og de hadde registrert reklamasjonssak vedr. iPhonen til N, men jeg hadde ennå ikke hørt noe fra de. På ettermiddagen ringte jeg derfor til kundeservice igjen for å høre status. Kunne de se om saken var påbegynt, og kanskje om det var noen nyheter?

Fikk snakke med en hyggelig fyr, men han hadde han problemer med å finne saken min. Det eneste han fant ut var at alle reklamasjonssakene fra 8/1 var ferdig behandlet. Siden jeg ikke har hørt noe som helst fra de antar jeg at jeg ikke kommer til å gjøre det heller. Han var full av sympati for problemstillingen min og foreslo at jeg kunne ringe telenorbutikken i Sandefjord, men først ville han sette meg over til nettbutikken til Telenor. Kanskje de kunne finne ut noe i sine systemer?

Som sakt så gjort, men på tross av at jeg fikk snakke med nok en velvillig mann ser det ikke ut til at telefonen er kjøpt i nettbutikken. Han foreslo at jeg skulle ringe andre Telenor forhandlere i Sandefjord også, og ramset de opp for meg.
Ringte først til Telenor butikken i Sandefjord og snakket med en veldig hyggelig mann/gutt. Det sto ikke på innsatsviljen hans, for han søkte i alle systemer han hadde tilgang på, men uten hell. Deretter ringte jeg Elkjøp, Expert og Komplett, men alt uten hell.

Må innrømme at jeg begynner å tvile på at jeg finner ut av dette her. Det er ikke flere steder å ringe, så hvorfor finner ingen telefonen i systemene sine?
Har funnet ut at jeg skal ringe Apple på nytt til mandagen. Skal dobbeltsjekke at den jeg får snakke med da finner den samme informasjonen i systemene sine. Hvis Apple er sikre på at telefonen er kjøpet hos en Telenor-forhandler burde de kunne utstede et dokument som jeg kan ta med til min lokale elektrobutikk som også er Telenor-forhandler. Det skulle ikke behøve å være så inni granskauen vanskelig å finne en løsning vel? Jeg har møtt så mye velvillige folk denne siste uka, så det burde vel kunne gå an for Apple å dokumentere sine egne funn slik at jeg kan få benyttet meg av garantien.

Krysser fingre og tær.

Jeg var nede ved fjorden da jeg kom hjem i går ettermiddag. Før telefonrunden min begynte 🙂 Det er så flott i den “blå timen”
IMG_3310 IMG_3312 IMG_3313

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *