Regnskapets time

Første dag på jobb igjen etter deilige fridager. Trodde det skulle bli hardt, men det gjorde det heldigvis ikke. Hadde en den saker som lå og ventet på meg, pluss at flere kom på i løpet av dagen. Nok å henge fingrene i 🙂

Det var deilig å komme i gang med trening igjen også. Var på Power Hour trening på nyttårsaften (følte meg superflink) og igjen i dag. Det er jo ikke noe spesielt med at jeg trente i dag, for det er jo mandag og fast treningsdag. Men uansett gjør det godt for samvittigheten.
IMG_2177Før og etter treningen satt jeg og forsøkte å gjøre meg ferdig med regnskapet til Friskis&Svettis. Hadde en liten diff som jeg forsøkte å finne. Men hver gang jeg fant en diff var det aldri den jeg trodde at jeg lette etter. I stede førte hver feil jeg fant bare til at differansen endret seg. Men borte ble den ikke.
Men den som leter den finner, og omsider fant jeg riktig diff og riktig feil, og så ble alt helt riktig. DEILIG!

I morgen er det styremøte og da tar jeg med bilagspermen min til revisoren. Nå er det hans tur til å kose seg meg alle tallene, og så sender han det videre til revisor nr to slik at hun også kan sjekke meg. Det er helt i orden å bli dobbelt kontrollert, for uansett hvilke små endringer de måtte ønske seg så vet jeg at totalen er riktig og da blir småendringer bare bagateller 🙂

Ops! Klokka er visst passert halv tolv! Tror jeg skal finne badet og senga.

Natta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *