Det sa Bang

Da er nok en arbeidsuke over, og den ble jammen kort 🙂

Var på jobb mandag og tirsdag, og onsdag hadde jeg fri. Tenkte jeg skulle få ordnet masse og ha alt klart til nyttårsaften, men så endte det med at hele dagen ble brukt til bilkjøring.

Hele “moroa” begynte tirsdag på vei hjem fra jobb. Jeg hadde bare kommet 2-3 km fra jobben da det smalt. Skikkelig smalt! Deretter «datt» bilen ned, og så sa det bare flaff, flaff, flaff i venstre forhjul. Det var veldig flatt og jeg kunne ikke annet en å forsøke å komme meg raskest mulig inn på veiskulderen. Vel ute av bilen kunne jeg konstatere det jeg allerede visste. Dekket var flatt og jeg sto på felgen.
IMG_3183I nabohuset hadde en mann vært ute og luftet hunden og kom bort til meg. Jeg var da i tlf med T. Mannen spurte hvordan det hadde gått med meg og sa at han først hadde lurt å om det var noen som var i gang med raketter. Da han kikket på dekket sa han at han trodde at det var fjæra som hadde knekt og deretter ødelagt dekket. Det sammen konkluderte T med.

Dermed var det bare å vente på T, og han kom sammen med junior. M sa spøkefullt at jeg hadde fått meg en skikkelig “low rider” 🙂
Da T så at det ikke var mulig å få bilen hjem på egenhånd, ringte han en kollega som kjører redningsbil for Falck. Det tok ikke lange tiden så var han på plass.
IMG_3185

Med bilen vel plassert bak på planet på redningsbilen bar det hjemover. Vel hjemme fikk vi bilen av igjen og inn i garasjen hvor den står nå. Det viste seg at den knekte fjæra har skåret som en kniv rundt hele dekket, og det er delt i 2.
IMG_3186IMG_3190

Onsdag morgen var derfor T på tlf og fikk tak i ny fjær og nye dekk. Det er selvfølgelig ikke mulig å få tak i akkurat den dekkvarianten som jeg har fra før av, så dermed må jeg ha 2 nye dekk i stede for bare ett. De kommer over helgen.
Dagen i går var vi derfor avgårde for å hente den nye fjæra, og samtidig tenkte vi at det var kjekt å prøve å få byttet skøytene som N fikk i julegave siden de var for små. De er kjøpt i Risør, og den lokale Intersport butikken hadde ikke denne typen inne. Dermed kjørte vi til Bærum med de, siden den andre søsteren til T skal til Risør med familien i helgen, og de tar med skøytene.

Vi var ikke  hjemme før litt over fem, og da dro jeg videre for å handle før jeg skulle hente N hos ei venninne hvor hun hadde vært hele dagen mens vi var på farta. Var hjemme på nytt nærmere syv, og da var den dagen over.

Det er fort gjort å bruke opp en dag 🙂