Julelys

Bitte lille julaften var jeg ute på julegavebyttetur. Lovlig sent, men tidsnok 🙂

Ble så fasinert av alle lysene som er over alt. På vei hjem fra jobben måtte jeg ta bilde av den flotte hovedgaten vår. Synes årets pynt med lys på alle trærne er så flott, og sammen med den ordinære belysningen og en nydelig blå himmel ble helheten topp. Fikk deilig julefølelse på tross av den manglende snøen.
image1

Kjøreturen min på ettermiddagen/kvelden var på ca en halv time hver vei. Møtte svigerinnen min omtrent midtveis mellom deres og vårt hjem og fikk byttet julegaveposer.
På vei hjem igjen måtte jeg bare ta litt mer bilder av noen julelyspyntede hjem.image3image4image5

Vel hjemme igjen tittet månen gjennom skyene og laget denne trolske stemningen. Snø eller ikke, jul blir det uansett 🙂
image8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *