Juletrefest

I går var jeg på juletrefest på barneskolen. Hele 6. trinn har felles juletrefest for foreldre og søsken og vi var på plass i god tid før kl seks.

Etter å ha blitt ønsket velkommen ble vi underholdt av ungene. De hadde et julespill og frøken N var “kone på torget” 🙂 De var kjempeflinke!
Etter underholdningen var det bespisning. Jeg vet ikke hva som er vanlig på andre skoler, men her gjør de det slik at alle tar med et lite fat med mat eller kake som settes på et felles langbord. Når vi spiser deler vi alt sammen, og så har vi med eget drikke, kopper, tallerkner o.l.

Etter maten var det felles julesanger og etter et par tradisjonelle julesanger var det et par mer utradisjonelle. Den første var en sang hvor vi ikke sang, men i stede brukte kroppen til å beskrive juletemaer som ble illustrert på en overhead. Deretter sang vi “twelve days of christmas”. Det var utfordrende og morsom å forsøke å henge med. Dyp konsentrasjon og masse smil og latter. Skikkelig kreativt og morsom vri på det hele.

Vi var heldig under loddtrekningen også og vant to gaver (godtet og nissen var en gave)
IMG_3044

Til slutt kom nissen med godteposer til ungene. Jeg synes personlig at det er å overdrive at unger skal få store godteposer midt i uka, men ungene var strålende fornøyd 😉IMG_3049
I dag trodde jeg at jeg skulle planlegge siste uken før julaften og bake kaker med N, men det ble ikke helt slik. Frøkna har nemlig feber på 38,1 grader og satt i stolen foran peisen dag jeg kom hjem i dag. Hun sa hun frøys, men jeg kjente jo at hun var kokvarm. Dermed ble det febernedsettende og middag foran tv`n i stede. Gemalen har vært syk i en uke, men regner med å dra på jobb i morgen. Dermed overtok N stafettpinnen. Jeg tror jeg flekser litt i morgen tidlig og sjekker formen hennes før jeg drar på jobb. Lykkes ikke noe særlig med å få ned feberen nå i ettermiddag, og hvis det blir slik i morgen tidlig også må jeg vurdere om hun bør være hjemme alene hele dagen. Men det finner jeg ut i morgen tidlig.

Nå tror jeg at jeg skal forsøke å lage meg en liste over det som må gjøres og handles før jul, og så får jeg forhåpentligvis litt mer ro i kroppen etter det.

God kveld, folkens!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *