Adresselister og hjerterom

Mandag kveld og jeg sitter her og forsøker å komme på hvem jeg pleier å skrive julekort til hvert år. Vet at jeg har hatt en veldig lang liste som jeg har brukt hvert år, men siden vi pusset opp soverommet i januar og tømte det for alt inventar (og rot) finner jeg ikke igjen adresseboken min lenger. Dermed var det ingen vei utenom. Det var bare å begynne på en ny liste og håpe at man ikke glemmer bort noen som man vet setter pris på en hilsen.
Jeg kommer på noen nye navn hver dag og passer på å få de med på listen min. Jeg vet at det ikke er alle jeg / vi får kort av tilbake, men det er jo ikke avgjørende for hvem som kommer på listen. De som kommer på listen er de som jeg har lyst til å sende en julehilsen til. Så er det kanskje ikke alle som er så glade i å skrive kort, men det betyr jo ikke at de ikke setter pris på å få det selv 🙂

Nå er jeg oppe i 24 kort, og det blir sikkert flere. Jeg har passet på å bestille rikelig med kort, så det holder nok til alle. På den annen side er det nok en god ting å få laget en ny liste, for det var nok mange som var med rett og slett fordi det er vanskelig å stryke noen fra den. Det blir nok en bedre gjennomtenkt liste nå.

Denne helgen har vi kost oss i Risør. Det var godt å bli tvunget til å slappe av et par dager. Har kjent på at det plutselig bare er ei drøy uke til jul, og jeg som ikke har klart å få tak i rosenkål en gang. Mulig det er et par andre ting som ikke er i hus heller. Kan egentlig komme på ganske mange ting…..
Vel, det ordner seg nok 😉

“Heia” er et hus med kjempekoselige mennesker og masse hjertevarme.
image1image2

Her er det deilig mat og skravlings til langt ut i natten. Svigerinnen min lager maten, og vi har med vinen. En ypperlig løsning som har fungert i mange år.
Jeg synes disse gamle reklameplakatene er så koselige. Er usikker på hvor svogeren min har fått tak i de fra, men de passer veldig godt på det lune fine kjøkkenet deres.

image9 image11image8

Og til slutt dette vinduet i den minste stuen. Et maleri verdt i seg selv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *