Det blide sørland

Nå er vi vel fremme i Risør og har kost oss her siden i går. Vi bor alltid hos Svigermor som bor 5 min gange fra svigerinnen min og familien. Dette er eldste søsteren til T.
image1
Vi var fremme litt over halv åtte i går kveld og etter å ha satt fra oss sakene våre hos Svigermor dro vi opp på “Heia” hvor de andre bor. Der ventet det taco! Det er jo en kjent sak at vi alltid har taco på fredagskvelden hjemme, og derfor har det blitt til at vi som regel får taco på fredag når vi er her nede også. Nam 🙂

Var en tur ute i hagen til Svigermor midt på dagen i dag. Det er ikke noe snø her heller, men alt er hvit-rimet og frossent.
image2image3image4image5

Har vært en tur på “Grisen” i Tvedestrand i dag og handlet på Lundis. Der er det masse spennende og masse godsaker. Handler alltid karri-pasta der så vi har til wok-middager. Det er i grunn en innvandrerforretning uten innvandrere, for den drives av ei etnisk norsk dame. De som jobber der er også norske, men varene er i all hovedsak asiatiske.
Kjøpte også med sur-søt saus, chili-saus, jasminris, kokosmelk og iskjeks.

I kveld skal vi opp på Heia igjen og spise middag alle sammen samlet. Da kommer også yngste sønn i huset + kamerat og de to småtassene til eldste sønnen. De skal være på overnatting hos bestemor og bestefar mens mamma er på julebord.

Nå sitter vi bare og slapper av og sløver, mens vi fyrer i peisen. Gamle hus er tunge å få varmet opp, men vi holder oss i stua hvor det er godt og varmt 🙂

image10

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *